IzbornikZatvori

Pomoć i informacije

+385 95 371 9315

Pogledaj ponudu igračaka
Vaša košarica je prazna... U košarici: (0)
Dovrši kupovinu
Početna Igračke Kreativne i zabavne igračke Igračke za vodu Set igračaka za plažu - Mini Ballo

Set igračaka za plažu - Mini Ballo

199,00 kn
U cijenu je uključen PDV
Želiš li uštedjeti 9,95 kn na ovoj narudžbi i postati član Lafaboo Play Klub programa vjernosti?

Besplatna dostava na narudžbe iznad 400kn

Dostupnost artikla je u roku 3 radna dana

Šifra artikla: 170983

Krenite u svoju ljetnu avanturu opremljeni Quut favoritima koji će vam pružiti nezaboravne, zabavne trenutke provedene u igri s prijateljima ili obitelji na pijesku, u moru i na livadi!

Ovaj set igračaka, koji dolazi u praktičnoj plavoj torbi na potezanje, uključuje 1 Mini Ballo (16 x 16 x 16 cm), 1 Cuppi i 1 Šareni oblik.

Mini Ballo kantica je pametnog dizajna s glatkom površinom, mekom na dodir, koja olakšava utakanje vode, trčanje po plaži i lagano izlijevanje. Zahvaljujući svom sferičnom obliku iznenađujuće je stabilna, što rezultira minimalnim izlijevanjem. Nošenje vode od mora do pješčanog dvorca nikad nije bilo jednostavnije i zabavnije!

Cuppi je lopatica, sito i lopta, sve u jednom! S Cuppijem se možete dodavati, koristiti lopaticu kako biste grabili pijesak za pješčani dvorac ili raskopali stazu i kroz nju kotrljali lopticu. Možete također napuniti posebno oblikovanu rupu u ručki lopatice vodom ili pijeskom, i vježbati svoje crtalačke sposobnosti.

Šareni oblik zapravo je kalup u obliku srca žute boje uz koji više nema dosadnog usipavanja i isipanja pijeska. Kako biste napunili ovaj čarobni kalup, samo ga malo utisnite i pomičite po pijesku, a on će se sam ispuniti. Zatim ga malo lupnite, i gledajte kako iz njega izlazi čarolija... vaš oblik je gotov! Čarobirati ne morate samo s pijeskom, pokušajte isti trik i sa snijegom ili mjehurićima za kupanje.

Proizvodi ne sadrže BPA, ftalate, lateks i mogu se reciklirati.

Namijenjeno djeci od 18 mjeseci nadalje.