Početna Održivost

Održivost

Djeca su nam najvažnija, i zato nam je važno kakav  ćemo im svijet ostaviti. Mi se trudimo živjeti i poslovati odgovorno jer želimo imati pozitivan utjecaj na okoliš, zajednicu, i članove Lafaboo tima – naše zaposlenike. Zato je održivost dio naše poslovne strategije.

Prirodni i sigurni materijali 

Većina naših igračaka je napravljena od drveta, kartona, 100% prirodne gume dobivene od lateksa, organskog pamuka a u ponudi imamo i proizvode od recikliranih PET boca. Pri izboru igračaka prednost dajemo proizvođačima koji koriste drvo iz šuma kojima se upravlja na održiv način.
 

Solidarnost 

Sudjelujemo u inicijativama solidarnosti kako bismo podržali članove naše zajednice kojima je pomoć potrebna. Već nekoliko godina partneri smo Ružičastog listopada, a sav prihod od određenog proizvoda doniramo udruzi Sve za nju i tako pomažemo oboljelima od raka dojke.

Poštovanje i povjerenje

 U Lafaboo timu i prema svim suradnicima gradimo odnose poštovanja i povjerenja a ponosni smo na to da našoj „kućici“ većinom rade žene.

Kvaliteta igračaka 

Pomnim odabirom kvalitetnih igračaka  volimo vjerovati da pozitivno doprinosimo dječjem odrastanju i tako stvaramo sretniji  svijet. Igračke su oblikovane kako bi djecu potaknule na razvoj raznih vještina u trenutku kada su za to spremni.  Igra potiče kreativnost i maštu koje nije potrebno dodatno stimulirati, pa kod nas nema mjesta za elektroničke igračke.

Maštamo o tome da se uz Lafaboo djeca što duže igraju, budu sretna i bezbrižna. Naš moto je neka igra nikada ne prestane!