Jeste li znali da su nam zagrljaji neophodni? Taj umirujući užitak u nama stvara osjećaj blagostanja. Oni su također neizostavan dio pravilnog senzornog i kognitivnog razvoja djeteta!

Kaloo sebe definira kao „stvaratelje mekoće“ i odlučili su da je njihova misija odgovoriti na ovu prirodnu potrebu za nježnošću, ljubavlju i udobnošću. Uronite u njihov svijet pun dragocjenih trenutaka nježnosti koje će vam priuštiti mazilice i ostali plišanci. Ovaj francuski brend vaše mališane, ali i one nešto veće, uvodi u sladak i šarmantan svijet plišanih igračaka koje udovoljavaju njihovim potrebama za stimulacijom, nježnošću i sigurnošću od najranije dobi.

Kaloo je osnovan 1998. godine, a njegov cijeli nastanak počiva na dvjema esencijalnim potrebama: maženju i mekoći, na francuskom, “Câlin” i “Doux” koji čine ime, CALOUX = KALOO.

Medvjedić, sentimentalni je simbol kojeg u srcima nose djeca diljem svijeta, i baš je iz tog razloga odabran za predstavnika branda. „Chubby Teddy“ njegovo je ime, a prepoznatljiv je po svom malom, zaobljenom trbuhu u koji djeca vole upirati prstiće, znatiželjnom pogledu i mekoći koja je neusporediva s ijednim drugim.

Od 2000. godine, kada se uspješno probio na europsko tržište, uz visokokvalitetnu liniju proizvoda i high-tech materijale, Kaloo se etablira kao omiljeni brand u svijetu rođendanskih darova za novorođenčad. Iste godine Kaloo učvršćuje svoju globalnu poziciju ulaskom na sjevernoameričko tržište.

Pronađeno 66 proizvod/a

1 2 3 4