Moram li se registrirati kako bih obavio/la kupnju na Lafaboo webshopu?

Ne. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (onu kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Na koje načine mogu obaviti plaćanje?

Trenutno nudimo plaćanje kreditnim karticama: Premium Visa, Diners, Visa, MasterCard, Maestro. Također nudimo i plaćanje do 3 rata bez kamata  a minimalan iznos narudžbe za plaćanje na rate mora iznositi 500 kn. Međutim, ako nemate kreditnu karticu ili biste radije platili na neki drugi način, možete izvršiti uplatu općom uplatnicom, virmanom ili Internet bankarstvom na naš žiro račun. Narudžbu šaljemo čim uplata postane vidljiva.

Koliko je sigurno plaćanje karticom putem Interneta?

Prilikom plaćanja na Lafaboo webshopu, primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Kolika je cijena dostave/poštarine?

  • Za narudžbe do 400 kn dostava/poštarina je 29 kn
  • Za narudžbe iznad 400 kn dostava/poštarina je besplatna

Koji je rok isporuke?

Rok isporuke za sve narudžbe je do 3 radna dana. Međutim, za Zagreb nudimo i brzu dostavu koju ćemo dostaviti isti dan do 15:00 sati ukoliko je narudžba uplaćena (za plaćanje općom uplatnicom/virmanom/Internet bankarstvom) tj.izvršena i vidljiva (ako su u pitanju kreditne kartice) radnim danom (od ponedjeljka do petka) do 12h. Cijena brze dostave iznosi 49,00 kn bez obzira na iznos narudžbe.

Brza dostava odnosi se samo na područja Grada Zagreba koje omeđuju sljedeće gradske četvrti: Dubec na istoku, Jankomir na zapadu, podsljemenska zona na sjeveru i Buzin na jugu. 

Možete li mi zamotati poklon?

Kratko i jasno: Da! Nudimo besplatnu uslugu zamatanja poklona za sve narudžbe. Nudimo Lafaboo ukrasni papir koji je dizajnom prikladan i za djevojčice i za dječake. Uz igračke dolazi i Lafaboo kartolina koja vam može poslužiti kao čestitka (ima prostor za tekst). 

Mogu li negdje vidjeti igračke uživo?

Naravno. Ovdje je popis naših maloprodajnih mjesta.

Postoji li program vjernosti na Lafaboo webshopu?

Da! Lafaboo Play Klub naš je program vjernosti za registrirane članove koji omogućuje brojne pogodnosti. Ovdje pročitajte sve potrebne informacije o našem Play Klubu i učlanite se, ako već niste!

Što je to Lafaboo rođendanski podsjetnik?

Lafaboo rođendanski podsjetnik je kalendar rođendana svih Vama važnih mališana koji Vas podsjeća na to kada tko ima rođendan i koji Vam uz to nudi da djetetu kupite nešto s njegove liste želja (ako postoji lista želja za slavljenika koji ima rođendan).

Da malo bolje pojasnimo. Kada dijete ima rođendan, Lafaboo podsjetnik će Vam to javiti. Vi tada možete kupiti nešto po vlastitom izboru iz Lafaboo webshopa ili, ukoliko, postoji lista želja koju je mali slavljenik kreirao uz pomoć roditelja, djedova, baka... možete mu kupiti nešto s te liste.

Lista želja je upravo ono kako i zvuči – lista igračaka/poklona koje neko dijete želi, a nalazi se u Lafaboo webshopu. Ako je neki poklon s liste želja kupljen, njega jednostavno više nije moguće kupiti za tog slavljenika kako dijete ne bi dobilo 2 ista poklona. Kada jednom unesete sve rođendane koji su Vam bitni, više nećete morati voditi računa o tome kada tko ima rođendan i što želi jer će Lafaboo to raditi za vas. Cool, zar ne? :)

Ukoliko imate reklamaciju...

U slučaju eventualnih reklamacija, molimo Vas danas nas kontaktirate telefonom ili mailom na info@lafaboo.com. Ukoliko se Vaša reklamacija pokaže opravdanom, o našem ćete nam trošku u roku od 15 dana poslati natrag proizvod koji ste kupili i mi ćemo Vam, ovisno o Vašem zahtjevu, zamijeniti proizvod ili Vam vratiti cjelokupni iznos narudžbe.

Također, sukladno odluci Europske komisije, možete koristiti i platformu za rješavanje sporova putem Interneta. Platforma omogućava rješavanje sporova vezanih uz kupnju, a prigovor se može podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika u EU.

Ukoliko podnesete prigovor, tijela za rješavanje sporova djelovat će kao posrednici između dviju strana u cilju rješavanja problema. 

Nakon što se postigne dogovor o tome tko će spor riješiti, platforma automatski prosljeđuje spor tom tijelu koje je dužno u roku od 90 dana riješiti spor u potpunosti preko Interneta.

Ovdje možete naći platformu za online rješavanje sporova.