Početna Česta pitanja

Česta pitanja

1. Moram li se registrirati kako bih obavio/la kupnju na Lafaboo webshopu?

Ne. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (onu kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

2. Na koje načine mogu obaviti plaćanje?

Trenutno nudimo plaćanje kreditnim karticama: Premium Visa, Diners, Visa, MasterCard, Maestro. Također nudimo i plaćanje do 3 rata bez kamata  a minimalan iznos narudžbe za plaćanje na rate mora iznositi 67 €. Međutim, ako nemate kreditnu karticu ili biste radije platili na neki drugi način, možete izvršiti uplatu općom uplatnicom, virmanom ili Internet bankarstvom na naš žiro račun. Narudžbu šaljemo čim uplata postane vidljiva.

3. Koliko je sigurno plaćanje karticom putem Interneta?

Prilikom plaćanja na Lafaboo webshopu, primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

1. Kolika je cijena dostave/poštarine?
  • Za narudžbe do 49 € dostava/poštarina je 3,99 €
  • Za narudžbe iznad 50 € dostava/poštarina je besplatna
2. Koji je rok isporuke?

Rok isporuke za sve narudžbe je do 3 radna dana. Međutim, za Zagreb nudimo i brzu dostavu koju ćemo dostaviti isti dan do 15:00 h ukoliko je narudžba uplaćena (za plaćanje općom uplatnicom/virmanom/Internet bankarstvom) tj.izvršena i vidljiva (ako su u pitanju kreditne kartice) radnim danom (od ponedjeljka do petka) do 12:00 h. Cijena brze dostave iznosi 7,99 € bez obzira na iznos narudžbe.

Brza dostava odnosi se samo na područja Grada Zagreba koje omeđuju sljedeće gradske četvrti: Dubec na istoku, Jankomir na zapadu, podsljemenska zona na sjeveru i Buzin na jugu. 

1. Ukoliko imate reklamaciju...

U slučaju eventualnih reklamacija, molimo Vas danas nas kontaktirate telefonom ili mailom na [email protected]. Ako se Vaša reklamacija pokaže opravdanom, o našem ćete nam trošku u roku od 15 dana poslati natrag proizvod koji ste kupili i mi ćemo Vam, ovisno o Vašem zahtjevu, zamijeniti proizvod ili Vam vratiti cjelokupni iznos narudžbe.

Također, sukladno odluci Europske komisije, možete koristiti i platformu za rješavanje sporova putem Interneta. Platforma omogućava rješavanje sporova vezanih uz kupnju, a prigovor se može podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika u EU.

Ako podnesete prigovor, tijela za rješavanje sporova djelovat će kao posrednici između dviju strana u cilju rješavanja problema. 

Nakon što se postigne dogovor o tome tko će spor riješiti, platforma automatski prosljeđuje spor tom tijelu koje je dužno u roku od 90 dana riješiti spor u potpunosti preko Interneta.

Ovdje možete naći platformu za online rješavanje sporova.

1. Možete li mi zamotati poklon?

Kratko i jasno: Da! Nudimo besplatnu uslugu zamatanja poklona za sve narudžbe. Nudimo 3 vrste ukrasnog papira koji je dizajnom prikladan i za djevojčice i za dječake. Uz igračke dolazi i Lafaboo kartolina koja vam može poslužiti kao čestitka (ima prostor za tekst). 

2. Mogu li negdje vidjeti igračke uživo?

Lafaboo (još) nema fizičku trgovinu. Ali se jako trudimo da za svaku igračku imamo što više realnih slika.

3. Postoji li program vjernosti na Lafaboo webshopu?

Da! Lafaboo Play Klub naš je program vjernosti za registrirane članove koji omogućuje brojne pogodnosti. Ovdje pročitajte sve potrebne informacije o našem Play Klubu i učlanite se, ako već niste!

4. Što je to Lafaboo Lista želja?

Lista želja je upravo ono kako i zvuči – lista igračaka/poklona koje neko dijete želi, a nalazi se u Lafaboo webshopu. Ako je neki poklon s liste želja kupljen, njega jednostavno više nije moguće kupiti za tog slavljenika kako dijete ne bi dobilo 2 ista poklona. Kada jednom unesete sve rođendane koji su Vam bitni, više nećete morati voditi računa o tome kada tko ima rođendan i što želi jer će Lafaboo to raditi za vas. Cool, zar ne? :)

1. Koliko je sigurno plaćanje karticom putem Interneta?

Jako sigurno! Prilikom plaćanja na Lafaboo webshopu, primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

2. Dozvoljavate li narudžbe u inozemstvo?

Još uvijek ne - ali radimo na tome da od 2023. godine svoje Lafaboo pakete možete naručiti u inozemstvo.

3. Koji je rok isporuke?

Rok isporuke za sve narudžbe je do 3 radna dana. Međutim, za Zagreb nudimo i brzu dostavu koju ćemo dostaviti isti dan do 15:00 h ukoliko je narudžba uplaćena (za plaćanje općom uplatnicom/virmanom/Internet bankarstvom) tj.izvršena i vidljiva (ako su u pitanju kreditne kartice) radnim danom (od ponedjeljka do petka) do 12:00 h. Cijena brze dostave iznosi 7,99 € bez obzira na iznos narudžbe.

Brza dostava odnosi se samo na područja Grada Zagreba koje omeđuju sljedeće gradske četvrti: Dubec na istoku, Jankomir na zapadu, podsljemenska zona na sjeveru i Buzin na jugu. 

1. Na koje načine mogu obaviti plaćanje?

Trenutno nudimo plaćanje kreditnim karticama: Premium Visa, Diners, Visa, MasterCard, Maestro. Također nudimo i plaćanje do 3 rata bez kamata  a minimalan iznos narudžbe za plaćanje na rate mora iznositi 67 €. Međutim, ako nemate kreditnu karticu ili biste radije platili na neki drugi način, možete izvršiti uplatu općom uplatnicom, virmanom ili Internet bankarstvom na naš žiro račun. Narudžbu šaljemo čim uplata postane vidljiva.

2. Dozvoljavate li narudžbe u inozemstvo?

Još uvijek ne - ali radimo na tome da od 2023. godine svoje Lafaboo pakete možete naručiti u inozemstvo.

3. Koji je rok isporuke?

Rok isporuke za sve narudžbe je do 3 radna dana. Međutim, za Zagreb nudimo i brzu dostavu koju ćemo dostaviti isti dan do 15:00 h ukoliko je narudžba uplaćena (za plaćanje općom uplatnicom/virmanom/Internet bankarstvom) tj.izvršena i vidljiva (ako su u pitanju kreditne kartice) radnim danom (od ponedjeljka do petka) do 12:00 h. 

4. Možete li mi zamotati poklon?

Većinu možemo! Za sve proizvode, osim za one proizvode koje ne zamatamo zbog (pre)velikih dimenzija, nudimo besplatnu uslugu zamatanja poklona za sve narudžbe. Nudimo 3 vrste ukrasnog papira koji je dizajnom prikladan i za djevojčice i za dječake. Uz igračke dolazi i Lafaboo kartolina koja vam može poslužiti kao čestitka (ima prostor za tekst).