Da li se moram registrirati kako bi kupio/kupila nešto u Lafaboo web shopu?

Ne. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Kako mogu platiti?

Trenutno nudimo plaćanje kreditnim karticama: American Express, Diners, Visa, MasterCard, Maestro. Također nudimo i plaćanje do 3 rata bez kamata za American Express i Diners kartice. Minimalan iznos narudžbe za plaćanje na rate mora iznositi 700 kn. Međutim, ako nemate kreditne kartice ili bi radije platili na neki drugi način, možete platiti općom uplatnicom, virmanom ili Internet bankarstvom na naš žiro račun. Narudžbu šaljemo čim uplata postane vidljiva.

Koliko je sigurno plaćanje karticom preko Interneta?

Prilikom plaćanja na Lafaboo web shopu, primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

A koliko košta dostava/poštarina?

  • Za narudžbe do 400 kn dostava/poštarina je 29 kn
  • Za narudžbe iznad 400 kn dostava/poštarina je besplatna

Koji je rok isporuke?

Rok isporuke za sve narudžbe je do 3 radna dana. Međutim, za Zagreb nudimo i brzu dostavu koju ćemo dostaviti isti dan do 18.00 sati ukoliko je narudžba uplaćena (za plaćanje općom uplatnicom/virmanom/Internet bankarstvom) tj.izvršena i vidljiva (ako su u pitanju kreditne kartice) radnim danom (od ponedjeljka do petka) do 12h. Cijena brze dostave iznosi 49,00 kn bez obzira na iznos narudžbe.

Brza dostava odnosi se samo na područja Grada Zagreba koje omeđuju sljedeće gradske četvrti: Dubec na istoku, Jankomir na zapadu, podsljemenska zona na sjeveru i Buzin na jugu. Za detalje oko dostavnih zona možete nazvati na 01/ 46 45 026 radnim danom od 9 do 17 sati.

Da li mi možete i zamotati poklon?

Kratko i jasno: Da! Nudimo besplatnu uslugu zamatanja poklona za sve narudžbe. Potrebno je samo izabrati koji papir želite i poklon stiže zamotan na adresu koju ste naveli. Ako kupujete više poklona i želite da budu zamotani u različitim bojama, molimo Vas da nam u napomeni napišete koju boju za koji poklon želite.

Da li ipak mogu negdje vidjeti igračke uživo?

Naravno. Ovdje je popis naših maloprodajnih mjesta.

Što je to Lafaboo rođendanski podsjetnik?

Lafaboo rođendanski podsjetnik je kalendar rođendana svih Vama važnih mališana koji Vas podsjeća na to kada tko ima rođendan i koji Vam uz to nudi da djetetu kupite nešto s njegove liste želja (ako postoji lista želja za slavljenika koji ima rođendan).

Da malo bolje pojasnimo. Znači, kada neko dijete ima rođendan, Lafaboo podsjetnik će Vam to javiti. Vi tada možete kupiti nešto po vlastitom izboru iz Lafaboo web shopa ili, ukoliko, postoji lista želja koju je mali slavljenik kreirao uz pomoć roditelja, djedova, baka... možete mu kupiti nešto s te liste.

Lista želja je upravo ono kako i zvuči – lista igračaka/poklona koje neko dijete želi, a nalazi se u Lafaboo web shopu. Ako je neki poklon s liste želja kupljen, njega jednostavno više nije moguće kupiti za tog slavljenika kako dijete ne bi dobilo 2 ista poklona. Kada jednom unesete sve rođendane koji su Vam bitni, više nećete morati voditi računa o tome kada tko ima rođendan i što želi jer će Lafaboo to raditi za vas. Cool, zar ne? :)

A što ako imate reklamaciju?

U slučaju eventualnih reklamacija, molimo Vas danas kontaktirate telefonom ili mailom na info@lafaboo.com. Ukoliko se Vaša reklamacija pokaže opravdanom, o našem ćete nam trošku u roku od 15 dana poslati natrag proizvod koji ste kupili i mi ćemo Vam, ovisno o Vašem zahtjevu, zamijeniti proizvod ili Vam vratiti cjelokupni iznos narudžbe.

Također, sukladno odluci Europske komisije, možete koristiti i platformu za rješavanje sporova putem Interneta. Platforma omogućava rješavanje sporova vezanih uz kupnju, a prigovor se može podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika u EU.

Ukoliko podnesete prigovor, tijela za rješavanje sporova djelovat će kao posrednici između dviju strana u cilju rješavanja problema. 

Nakon što se postigne dogovor o tome tko će spor riješiti, platforma automatski prosljeđuje spor tom tijelu koje je dužno u roku od 90 dana riješiti spor u potpunosti preko Interneta.

Ovdje možete naći platformu za online rješavanje sporova.