Početna Lafaboo blog Vodič za kupnju Lafaboo poklona po dobi - Tanja Hrvatin Šimičić

Vodič za kupnju Lafaboo poklona po dobi - Tanja Hrvatin Šimičić

Četvrtak, 14. prosinac 2023.

Pronalaženje savršenog poklona za djecu može biti pravi izazov, pogotovo kada se suočavate s mnogobrojnim opcijama koje današnje tržište nudi. Kako biste olakšali ovu dilemu, napravili smo vodič u suradnji s psihoterapeutkinjom i edukatoricom Tanjom Hrvatin Šimičić. Pročitajte ga kako bi osigurali da svaki poklon bude ne samo zabavan, već i odgovarajući za određeno doba djeteta.

Svjesni izazova s kojima se suočavaju roditelji prilikom kupnje igračaka za svoju djecu, posebno kada je u pitanju prilagođavanje igračaka različitim dobnim skupinama, donosimo besplatni informativni vodič za kupnju poklona koji je rezultat suradnje s Tanjom Hrvatin Šimičić.

Tanja Hrvatin Šimičić je renomirana edukatorica koja se već dugi niz godina bavi proučavanjem dječjeg razvoja i obrazovanja. Njezino stručno znanje i dugogodišnji rad s roditeljima, čini je idealnim partnerom za stvaranje vodiča koji će roditeljima pružiti korisne smjernice pri odabiru igračaka.

Vodič donosi dragocjene informacije o tome koje vrste igračaka najbolje potiču razvoj djeteta u određenoj dobi. Bez obzira o dobi djeteta, ovaj vodič će vam pomoći da odaberete igračku koja će potaknuti igru, učenje i kreativnost.

 

Kako Vodič Pomaže?

Dobno Ograničenje: Vodič jasno definira koje su igračke najprikladnije za određene dobne skupine, pomažući vam da izbjegnete kupnju igračaka koje nisu prilagođene djetetovom trenutnom stadiju razvoja.

Razvojne Prednosti: Svaka preporučena igračka popraćena je informacijama o tome kako doprinosi dječjem razvoju. Ovo će vam pomoći da odaberete igračke koje potiču motoričke vještine, kreativnost, socijalizaciju i druge važne aspekte razvoja.

Edukacija Kupaca: Vodič također služi kao oblik edukacije roditelja, pomažući im da bolje razumiju potrebe i interese svoje djece u različitim fazama odrastanja.

 

Vjerujemo da će roditeljima olakšati proces odabira igračaka i učiniti svaki dar posebnim.

Pročitajte Vodič za Kupnju Poklona i osigurajte da svaki trenutak igre bude i trenutak razvoja vašeg djeteta.

Kliknite ovdje i pročitajte vodič