Početna Lafaboo blog Uskršnji pokloni za djecu

Uskršnji pokloni za djecu

Ponedjeljak, 04. ožujak 2024.

Dragi roditelji, bake i djedovi, Uskrs je pravo vrijeme za darivanje, a mi vam donosimo fantastične ideje kako obradovati vaše mališane uoči ovog blagdana! Bez obzira na njihove interese i hobije, Lafaboo ima nešto za svako dijete. Pročitajte ovaj blog i inspirirajte se se našim izborom dječjih poklona za Uskrs!

IZIPIZI dječje sunčane naočale

Proljeće je stiglo, sunce sija, a vaše dijete zaslužuje najbolju zaštitu za oči dok uživa na otvorenom. IZIPIZI dječje sunčane naočale ne samo da pružaju visoku razinu zaštite od UV zraka, već su i modernog dizajna i udobne za nošenje. Naočale su fleksibilne i dolaze u mnoštvo raznih boja tako da možete odabrati onu koja će vašim malcima najbolje odgovarati.

 

Kreativni setovi

Potaknite maštovitost i kreativnost vašeg djeteta s našim raznovrsnim kreativnim setovima. Od slikanja, modeliranja, do izrade nakita, mozaika ili origamija, Lafaboo nudi širok izbor setova koji će potaknuti djetetovu kreativnost i razvijati fine motoričke vještine. Uskrs je savršeno vrijeme za druženje s obitelji i organiziranje maštovitih radionica, zato odaberite svoju kreativnu aktivnost i bacite se na posao!

 

Mimi&Lula špangice i modni dodatci

Mimi&Lula kolekcija ukrasa za kosu i drugih modnih dodataka oduševit će svaku djevojčicu. Ovog Uskrsa ih iznenadite i napunite košaricu šarenim špangicama, maštovitim trakama, ili slatkim gumicama za kosu. U ponudi pronađite artikle s proljetnim motivima poput zečeva, leptira, pčelica, tulipana i tratinčica. To će učiniti dolazak proljeća još ljepšim i svečanijim.

 

Scoot&Ride 2u1 romobili

Proljeće je idealno vrijeme za vožnju na otvorenom, a Scoot&Ride 2u1 romobili i guralice su savršeni pratitelji za vaše malene avanturiste. Izdržljivi, sigurni i jednostavni za korištenje, Scoot&Ride jue garantirani hit među djecom od jedne do pet godina jer se visina lako može prilagođavati. Neka vaše dijete istražuje svijet na dva kotača!

 

Chilly's termos boce

Malim istraživačima koji ne mogu stati ni na trenutak važno je osigurati uvijek budu hidrirani. Zato su Chilly's termos boce neophodan pratitelj. Održavaju piće hladnim 24 sata i vrućim 12 sati i zato su idealne za izlete u prirodu ili duga putovanja. Uskršnji piknik nikada nije bio lakši s ovim praktičnim i dodatkom, a dobro će im doći i kad se vrate u rutinu vrtića, škole ili treninga.

 

Stapelstein setovi

Stapelstein setovi su kombinacija igračke i alata za razvoj djetetove motorike, ravnoteže i kreativnosti. Ove svestrane igračke izrađene su od visokokvalitetne ekološke plastike, i nude beskonačne mogućnosti igre i učenja. Neka vaše dijete istražuje svijet balansiranja i gradnje sa Stapelsteinom, a više o njima saznajte u ovom blogu.

Plišani zečići

Uskršnji zečići su neizostavan dio svakog Uskršnjeg darivanja. Među našim Kaloo plišanim zečićima pronaći ćete različite veličine i boje, savršene za grljenje i maženje. A za pomoć djeci da utonu u duboki san, tu su Moonie zečići koji puštaju umirujuće zvukove (bijeli šumovi) poput zvuka kiše, vjetra ili mora.

Društvene igre

Neovisno o poklonima, za blagdane je ipak najvažnije da je obitelj na okupu. Društvene igre su izvrstan način za cijelu obitelj da se zabavi zajedno! Lafaboo nudi širok izbor igara koje će potaknuti timski rad, strateško razmišljanje ali i smijeh i zabavu. Neka vaša obitelj stvori nezaboravne trenutke igrajući se zajedno!

 

Ove Uskršnje ideje za darivanje su samo početak onoga što Lafaboo nudi. Ne zaboravite posjetiti naš webshop kako biste otkrili još mnogo inspirativnih i edukativnih igračaka i dodataka za vaše najmlađe. Sretno darivanje i neka vaša djeca ove Uskršnje praznike budu ispunjena smijehom, radosti i beskrajnim avanturama!

Najbolje poklone za Uskrs pronađite ovdje.