Početna Lafaboo blog Što će zeko donijeti ovog Uskrsa? Ideje i prijedlozi za najbolje poklone

Što će zeko donijeti ovog Uskrsa? Ideje i prijedlozi za najbolje poklone

Petak, 08. travanj 2022.

Ali i ovo lijepa je stvar,
Za Uskrs djeci zeko donosi dar.

Gornju rečenicu pronašli smo u jednoj zgodnoj slikovnici. I da, stvarno - pogledajte oko sebe. Već tjednima čokoladni zečići svih veličina stoje na policama trgovina.

Uskrsni zec uz koku i jaje simbol je Uskrsa. Roditelji djeci pričaju istu priču o dolasku uskrsnog zeca s darovima koju su njima ispričali njihovi roditelji. Zec darove ostavlja u gnijezdu s jajima. To je tradicijsko laganje koje samo ponavljamo bez puno razmišljanja. 

Najbolji pokloni za Uskrs 

Kako to već biva kad ste roditelj - i za Uskrs darivate djecu tj. kupujete igračke koje nosi zec laugh Jer dan, dva nakon Uskrsa glavna tema u vrtiću i školi je "što si dobio za Uskrs".

Svako dijete voli dobiti novu igračku. Ne postoji mališan koji ne iskazuje oduševljenje kada vidi nešto novo, ani mi odrasli nismo puno drugačiji.

Uskrs uz to što je kršćanski blagdan, također označava i početak proljeća. To je vrijeme kada počinju izleti i vrijeme kada više vremena provodimo vani. Poklone za Uskrs bi zato baš mogli i usmjeriti za aktivnosti na svježem zraku!

Za vas smo, po dobi sastavili prijedloge odličnih uskršnjih poklona koje može donijeti zeko. 

Poklon za bebe

Bebe još uvijek ne znaju što se oko njih događa i Uskrs će im biti samo nešto šareno s puno hrane.

No zec i njima može neku igračkicu donijeti u gnijezdo kao poklon. Beba će promatrati sva ona šarena jaja koja neće smjeti staviti u usta. Poklonite joj Kaloo zeku od organskog pamuka. Jedan od razloga zašto volimo ovu igračku, je taj da je napravljena od organskog pamuka koji pridonosi zaštiti našeg planeta.  Ekološki odgovoran zeko siguran je za nježnu kožu vašeg djeteta, napravljen od dvostrukog sloja i jedva čeka postati omiljena bebina igračka.


Igračke za bebe

Poklon za bebe do dvije godine

Za one mališane do dvije godine, predlažemo ovu jako kul igračku, drvenu koku Taptap. Vaši mališani uživat će u igri s ovom didaktičkom igračkom u obliku kokoši, čije tri obojene loptice treba pogurati kroz rupe na površini igračke kako bi na koncu prošle kroz prednji otvor. Ova jednostavna i zabavna igra pomoći će djeci u razvoju koordinacije ruka-oko.

Igračke za jednogodišnjake

Poklon za dvogodišnjake 

Dvogodišnjaci možda još uvijek imaju pelene, ali više nisu bebe laugh I puno su spretniji s prstićima, ali i uočavanjem uzroka i posljedica. 
I djevojčice i dječake u ovoj dobi fasciniraju razne stvari i vole istraživati. 

Za dvogodišnjake imamo ovu odličnu igru, društvena igra za najmanje - Zeko. Ova igra sa zečićima je prva djetetova društvena igra za igru s obitelji. Cilj igre je napuniti ploču s povrtnjakom s 3 mrkve, 3 graška i 3 zeca. Sigurni smo da ćete uživati u igranju po cijele dane. 

Igračke za dvogodišnjake

Poklon za trogodišnjake

Ima li boljeg i zabavnijeg načina od provođenja vremena na svježem zraku od vožnje biciklom? Uskrsni zec može vrlo lako dostaviti i bicikl bez pedala. S njim možete preskočiti i tricikl i pomoćne kotačiće.

Bicikli bez pedala

Poklon za četverogodišnjake 

Četverogodišnjaci su već majstori u igri pretvaranja. Obožavaju se uživljavati u uloge, bilo da je riječ o doktorima, kuharima, ili pak trgovcima. Razveselite ih ovim doktorskim setom u vintage stilu, koji sadrži sve što vaši maleni doktori trebaju. Jarko crvena torba s magnetom na ručkama puna je drvenih instrumenata i bočica. U njoj se nalazi: stetoskop, toplomjer, injekcija, tlakomjer, čekić za reflekse, škare, otoskop i dvije drvene bočice.

Igračke za četverogodišnjake

Poklon za petogodišnjake 

Za djecu od pet godina predlažemo ovaj Lafabox Set za male kuhare, koji sadrži set za igru palačinke, kalup za jaja Cesar, kalup za pečenje Cesar i tattoo naljepnice Male stvari. Ovaj set je idealan za sve male ljubitelje kuhanja. 

Igračke za petogodišnjake

Poklon za šestogodišnjake

Šestogodišnjaci su već veliki i postaju sve kreativniji i znatiželjniji. Ovaj kofer pun boja, koji sadrži ukupno 88 komada pastela, flomastera, bojica i ostalog pribora potrebnog za crtanje, idealan je poklon za njih. Potaknite kreativnost svog djeteta ili poklonite ovaj kofer nekome tko će s veseljem koristiti sve što se u njemu skriva.

Kreativni setovi za šestogodišnjake

Pokloni za djecu od 7 do 12 godina

Školarci već lako počinju shvaćati da ne postoji uskršnji zeko, ali isto tako još uvijek im je drago dobivati poklone. wink Za njih imamo jednu super ideju za poklon, Zig i Go, drveni konstrukcijski set za izgradnju velikog broja konstrukcija s različitim akcijama i reakcijama. Djeca na ovaj način uče osnovne koncepte fizike, odnosno kako brzina ovisi o masi i udaljenosti predmeta, razvijaju logiku, spretnost i maštu.

didaktičke igračke za velike 

Ma što odlučili pokloniti djetetu, važno je da tijekom praznika zajedno provodite vrijeme, a dijete možete uključiti u Uskrs kroz niz zabavnih aktivnosti. 

Želimo vam svima Sretan Uskrs!