Početna Lafaboo blog Upoznajte Scoot&Ride

Upoznajte Scoot&Ride

Ponedjeljak, 22. travanj 2024.

Dolazak sunca i lijepog vremena poziva nas da što više vremena provodimo na zraku. Igra vani ima posebno mjesto u dječjim srcima, a još više će ju zavoljeti vozeći se na Scoot&Ride skuterima.

Što je Scoot&Ride?

Scoot&Ride je inovativni brand iz Austrije koji je revolucionarizirao koncept igračaka koje rastu zajedno s vašim djetetom. Njihovi 2 u 1 guralice i romobili su dizajnirani da se prilagođavaju različitim fazama djetetovog razvoja, osiguravajući ne samo zabavu, već i podršku u razvoju motoričkih vještina.

Malci mogu koristiti guralicu već od prve godine života, i polako se prilagođavati vožnji na romobilu kako bi jednog dana postali pravi eksperti!

 

 

 

Zašto odabrati Scoot&Ride?

 

  • Inovacija i sigurnost: Scoot&Ride igračke su rezultat detaljnih istraživanja i inovativnog dizajna. Sigurnost vašeg djeteta je naš prioritet, stoga su svi proizvodi rigorozno testirani i certificirani prema najvišim europskim standardima. Dzajniran s fokusom na maksimalnu sigurnost, Highwaykick 1 nudi stabilnost koja je ključna kako za igru unutar tako i izvan kuće. Uz patentirani jastučić za sjedalo postavljen na prednjem dijelu, skuter ne samo da pruža izvanrednu udobnost, već i povećava sigurnost sprječavajući mogućnost prevrtanja, čime se osigurava da vaše dijete uživa u sigurnoj vožnji u svakom trenutku.

 

  • Prilagodljivost: Jedinstvena karakteristika Scoot&Ride proizvoda je njihova sposobnost transformacije. Scoot&Ride Highwaykick 1 omogućava jednostavno prilagođavanje visine sjedala bez potrebe za korištenjem alata ili složenih postupaka. Ova prilagodba se obavlja brzo i lako, što omogućava da se skuter prilagodi rastu vašeg djeteta bez ikakvih poteškoća.

 

  • Eco-friendly pristup: U Scoot&Ride-u veliku pažnju posvećuju očuvanju okoliša. Proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih, recikliranih materijala, čime se osigurava manji ekološki otisak i promiče svijest o održivosti među najmlađima. Filozofija 2u1 vrlo je korisna za okoliš, jer umjesto 2 različita kupujete samo jedan proizvod koji će djeci trajati kroz godine igre.

 

 

Scoot&Ride nije samo još jedan brand dječjih igračaka – to je partner u rastu i razvoju vašeg djeteta. Njihove igračke potiču kreativnost, avanturizam i samostalnost, dok istovremeno osiguravaju sigurnost i trajnost. Pozivamo vas da istražite Scoot&Ride svijet i otkrijete kako može obogatiti svakodnevne avanture vaših mališana.

 

Neka vožnja krene na Lafaboo web shopu!