Početna Lafaboo blog Top 10 Janod bestsellera

Top 10 Janod bestsellera

Ponedjeljak, 04. ožujak 2024.

U svijetu igračaka, Janod je ime koje se ističe već desetljećima. Ovaj francuski brand igračaka, osnovan 1970. godine, poznat je po svojoj predanosti izradi tradicionalnih igračaka od drva i kartona. Njihova pažnja prema detaljima, kvaliteti materijala te inovativnom dizajnu čine Janod igračke neizostavnim dijelom dječjeg odrastanja. Igračke ovog brenda prate dječju igru od najranijih godina sve do dvanaeste godine života, pružajući im neprocjenjivo iskustvo i razvijajući njihove vještine.

Ovo su top 10 bestsellera Janod, koje mame opetovano kupuju a djeca obožavaju. Ove igračke ne samo da će oduševiti djecu svojim atraktivnim izgledom, već će i potaknuti njihovu kreativnost, maštovitost i razvoj različitih vještina.

 

1. Dječja Dvostrana Kuhinja i Vešeraj

Ova multifunkcionalna igračka nudi dvostruku zabavu. Djeca mogu kuhati ukusne obroke na jednoj strani, a na drugoj strani provoditi vrijeme peglajući i uređujući odjeću. Ova kuhinja i vešeraj su savršeni za razvoj socijalnih vještina kroz igru uloge, a kod djece potiču i odgovornost i organizaciju.

 

2. Aktivni Stol Sweet Cocoon

Aktivni stol Sweet Cocoon donosi mnoštvo zabave i igre za vaše mališane. Ovaj stol sadrži brojne interaktivne elemente, uključujući kocke za sortiranje, labirint za kuglice i mnoge druge igre koje razvijaju motoričke vještine i kognitivni razvoj djece.

 

3. Aktivni Stol Dječja Šuma

Ovaj šarmantni aktivni stol inspiriran prirodom donosi elemente šume u vašu dnevnu sobu. Djeca će moći istraživati svijet prirode, susresti životinje i proučavati različite teksture i oblike. Ova igračka potiče razvoj maštovitosti i poticanje ljubavi prema prirodi.

 

4. Velika Aktivna Kocka

Ova velika aktivna kocka nudi niz različitih igara i zagonetki koje će potaknuti razvoj dječjeg intelekta. Djeca će moći učiti boje, oblike i brojeve, razvijati svoje fine motoričke vještine i istraživati svijet oko sebe kroz igru.

 

5. Edukativna Drvena Guralica s Kockama Sweet Cocoon

Ova edukativna igračka kombinira guralicu, s raznobojnim kockama koje djeca mogu slagati, pomicati i istraživati. Ova kombinacija razvija motoričke vještine, potiče logičko razmišljanje i kreativnost.

 

6. Dječja Kuhinja Candy Chic

Ova šarmantna dječja kuhinja odražava francuski šarm i estetiku. Djeca će uživati u ulozi malih kuhara, a istovremeno razvijati svoje kulinarske vještine i maštovitost.

 

7. Set stolić i 2 stolice - Medo i pingvin

Upoznajte se s polarnim medvjedom i pingvinom koji ovoga puta stižu u obliku stolica. U ovom setu nalaze se dvije stolice i jedan okrugli stol . Nježne, pastelne boje daju ovom namještaju poseban šarm a sve je napravljeno od drveta i prilagođeno djeci. 

8. Karta svijeta s magnetima

Velika karta svijeta s magnetima napravljena je od drva, a u setu dolazi s 92 magneta koji su zapravo puzzle koje je potrebno složiti na kartu. Lako se postavlja na zid, a osim što je edukativna i pomaže u učenju geografije, vrlo je lijepa dekoracija za svaku dječju sobu.

9. Dječji instrument - Moj prvi klavir

Neka vaši mališani otkriju ljepotu glazbe pomoću Janodovog preslatkog klavira s točkicama. Mogu osmišljati vlastite melodije pomoću čak 18 tipki. Uz klavir dolaze note za Alouette, Twinkle twinkle little star, Au clair de la lune i Frère Jacques. Ne brinite da će se baterije brzo istrošiti jer se ovaj klavir isključuje sam ako nitko ne svira na njemu dvije minute.

 

10. Kutija s magnetima - Vozila

Osmislite vozilo iz mašte! Tko želi, može koristiti 18 predložaka kako bi složio čak 50 magneta i stvorio razna vozila. No, kutija s magnetima Vozila dopušta djeci da budu kreativna i izmisle svoje vlastito vozilo.

 

 

Janod bestselleri pružaju ne samo zabavu već i edukaciju, podržavajući cjelokupan razvoj vašeg djeteta. Kvaliteta materijala i dizajn koji se prilagođava potrebama djeteta čine Janod igračke pouzdanim izborom za svaku obitelj. Posjetite Lafaboo webshop kako biste istražili ove super igračke i omogućili svojoj djeci nezaboravno iskustvo igre i učenja.

 

Ovdje pronađite cijelu Janod ponudu!