Početna Lafaboo blog Slatki ljetni dodaci koji će zaštititi vaše dijete od sunca

Slatki ljetni dodaci koji će zaštiti vaše dijete od sunca

Petak, 15. srpanj 2022.

Tijekom toplih mjeseci djeca provode najviše vremena na otvorenom, pogotovo ljeti, kada ih odvedete na plažu. Za roditelje je vrlo važno da zaštite svoje dijete od sunca najbolje što mogu. 

U IZIPIZI ponudi ćete pronaći prekul naočale za svoju djecu, a svi modeli imaju 100% UV zaštitu. Fresk donosi kupaće za djevojčice i dječake, pelene za kupanje, kupaća odijela i šeširiće s UV zaštitom. Pronađite sve ljetne dodatke koji vam trebaju za bezbrižan godišnji odmor i slobodno uživajte s vašom djecom!

Odaberite IZIPIZI sunčane naočale za svoje dijete

IZIPIZI naočale za djecu

Tijekom toplih mjeseci djeca provode najviše vremena na otvorenom, pogotovo ljeti, kada ih odvedete na plažu. Za roditelje je vrlo važno da zaštite svoje dijete od sunca najbolje što mogu, a naočale tu igraju vrlo bitnu ulogu.

IZIPIZI je jedan od rijetkih brendova koji u svojoj ponudi ima i sunčane naočale za bebe, koje će zaštititi njihove okice od štetnih UV zraka.


Sun Baby modeli namijenjeni su djeci do devet mjeseci, Sun Kids modeli za djecu 3-36 mjeseci, a Sun Junior za one malo veće, od pet godina nadalje.

Bitno je naglasiti da sve naočale imaju 100% UV zaštitu, tako da, uz to što su trendy i kul modni dodatak, pružaju dobru zaštitu. Izrađene su od polikarbonata, vrlo čvrstog, a ujedno i vrlo laganog materijala.

UV kupaći kostimi i kupaće hlače

UV kupaći kostim za djevojčice

Fresk odjeća i preslatki modni dodaci za kupanje pružaju visoki zaštitni faktor 50 i napravljeni su od recikliranog najlona, što ih čini ekološki prihvatljivim izborom. U našoj ponudi možete pronaći sve što vam treba za vaše dječake i djevojčice za bezbrižan odmor i zabavu u vodi.

Vaše male morske sirene bit će oduševljene ovim preslatkim kupaćim kostimima koji dolaze u dvije predivne nijanse roze boje. Svijetlo rozi ima motive slatkih račića, a tamno rozi motive kitova. Djevojčice mogu bez brige zaroniti u svoje morske avanture jer će njihova osjetljiva koža biti zaštićena od sunca.

Za zaigrane dječake koji uživaju u kupanju, Fresk ima preslatke i moderne UV kupaće hlače s motivima kitova, račića i palmica. Vaš dječak može birati želi li plave, zelene, žute ili tamno sive hlačice.

Dječje UV pelene za kupanje 

Pelene za kupanje za višekratnu upotrebu, s upijajućim uloškom, rješenje su za vaše brige s djecom na plaži ili na bazenu. 

Napravljene su od recikliranog najlona, što ih čini ekološkom alternativom jednokratnim pelenama.
 

UV kupaće odijelo

Za duge igre u plićaku, tu su preslatka UV kupaća odijela s kojima bezbrižno možete pustiti dijete da satima uživa u morskim avanturama.

Odijela sprijeda imaju patent, kratke rukave i skrojena su da pristaju uz tijelo. Uz odijelo i šeširić u kombinaciji, vaši najmanji će biti zaštićeni, uz to što će izgledati prekul!

Dječji šeširići s UV zaštitom

UV dječji šešir

Još jedan presladak modni dodatak s UV zaštitom je Fresk šeširić koji štiti vrat, uši i lice od štetnih UV zraka. 

Slatki račići, kitovi ili palmice, koji motiv vam je najdraži? Šeširići dolaze u plavoj, zelenoj, žutoj, svijetlo rozoj i tamno rozoj boji. Praktične vezice omogućuju reguliranje širine, tako da ne morate brinuti da će šešir skliznuti s glave vašeg djeteta. 

Pončo za djecu s UV zaštitom

djecji UV pončo

Nakon što izađu iz mora ili bazena, djeca se mogu ogrnuti preslatkim Fresk UV pončom. Zahvaljujući podstavi od frotira, djeca se mogu pobrisati i posušiti nakon kupanja.

Vaša djevojčica ili dječak mogu birati između svijetlo rozog, tamno rozog, zelenog i plavog ponča. Zeleni i svijetlo rozi pončo imaju motive račića, a plavi i tamno rozi motive slatkih kitova.

MIMI & LULA špangice i gumice

Sigurnost djece je uvijek na prvom mjestu, ali ne smijemo zaboraviti niti na uređivanje i razne modne dodatke koji će uveseliti vašu djevojčicu.

Djevojčicama s dužom kosom ljeti će biti puno lakše ako je svežu u rep, dignu gore slatkim ukosnicama i špangicama ili maknu s lica pomoću nekog slatkog rajfa. Ovi dodaci za kosu su toliko slatki da će možda i mama poželjeti posuditi koji!

Sve modne i dodatke za kosu potražite kod proizvođača MIMI & LULA u našoj ponudi. Gdje će vaša djevojčica pospremiti svoje omiljene igračke i druge stvari koje želi ponijeti na kupanje? Osim dodataka za kosu, MIMI & LULA ima vesele, šarene ljetne torbice predivnog dizajna. Pogledajte sve ruksake i torbe koji mogu poslužiti za izlete, putovanja, ali i za povratak u školu i vrtić.

Pamučni kombinezoni od Freska

Pored odjeće za kupanje, ljeti je važno da i ostatak dana vaše dijete bude u udobnoj i prozračnoj odjeći. Fresk ljetni kombinezon od 100% organskog pamuka odličan je izbor. 

Roditelji, ne morate se više mučiti s presvlačenjem pelena jer je ovaj kombinezon vrlo lako obući i skinuti zahvaljujući gumbićima na dnu.

Čarape od bambusa za ljeto - GoBabyGo

protuklizne čarape od bambusa za bebe

Ljeti pokušavamo pronaći što laganiju odjeću jer ne želimo da nam bude vruće. Čarape su obavezna zimska oprema, ali hodanje po hladnom podu nikad nije dobra ideja. Zato imamo GoBabyGo protuklizne čarape od bambusa, idealne ljetne čarape za vaše bebe. 

Bambusova mogućnost samoregulacije temperature čini ove čarapice ugodnim za nošenje čak i tijekom ljeta. 

Kolekcija GoBabyGo proizvoda osigurava lakše kretanje za vašu bebu, što doprinosi djetetovom samopouzdanju i sigurnosti. Imaju OEKO-TEX® Standard 100 certifikat
 

Sada kada imate svu potrebnu opremu, nemojte zaboraviti ono najvažnije - uživajte u lijepim trenucima sa svojom djecom, opustite se i zabavite!