Početna Lafaboo blog Shopping vodič: Najljepši pokloni za Božić čekaju vas na Lafaboo webshopu

Shopping vodič: Najljepši pokloni za Božić čekaju vas na Lafaboo webshopu

Utorak, 14. prosinac 2021.

Bliži nam se najljepše doba godine, Božić. Vrijeme kada se osjeća ljubav na svakom koraku, sreća nasmiješenih ljudi koji šeću gradom, ozarena dječja lica koja iščekuju Božićno jutro.

Upravo su djeca ta koja se najviše i raduju Božiću. Na Badnjak se pokloni polako stavljaju pod bor, a djeca svojim znatiželjnim okicama pogledavaju svaku kutiju i pitaju se što se to skriva unutar svakog poklona. Lafaboo ima širok spektar divnih igračaka, među kojima ćete sigurno pronaći nešto što će oduševiti vas i vašu djecu. U nastavku vam predstavljamo sjajan izbor predivnih igračaka za vašu djecu različite dobi, koje bi se svakako trebale naći pod vašim borom.

1. Drvena kućica za lutke Sophie, brand Le Toy Van

Drvena kućica za lutke je ona igračka koju sve djevojčice požele i jednostavno moraju imati. Uz malo mašte, pokoju lutkicu ili komad namještaja, igra u ovoj drvenoj kućici će trajati jako dugo, i ono najbitnije učiniti će vašu djecu sretnom. Kućica Sophie je igračka koja se nasljeđuje iz generacije u generaciju, tako da će ova ljepotica biti s vama jako dugo.

Prigodno za djecu: 4+

2. Aktivni stol Dječja šuma, brand Janod

Ukoliko tražite igračku koja će potaknuti vašu djecu na učenje i istraživanje, onda je ovaj aktivni stolić pun pogodak za vas. Ovaj stol je idealan poklon za vaše mališane koji počinju hodati i istraživati svijet.  

Prigodno za djecu: 12mj+

3. Indijanski šator za djecu, brand Djeco

Indijanski šator za djecu idealan je poklon za Božić! Šatori nisu samo namijenjeni za toplije vrijeme. dok je vani hladno, šator će se savršeno uklopiti i u dječju sobu gdje možete napraviti pravu malu čaroliju.

Prigodno za djecu: 3+

4. Beba Clara, brand Guca

Svi se sjećamo svoje prve bebe, a neki je možda još uvijek čuvaju. Bebe su one igračke koje su vječne, klasične i djevojčice ih jednostavno obožavaju. Clara je jedna neodoljiva, preslatka beba, divne plave kose, koja će vašoj djeci sigurno postati najbolja prijateljica.

Prigodno za djecu: 3+

5. Žirafa Sophie, brand Sophie la girafe

Kultna igračka  žirafa Sophie, postat će najbolja prijateljica vašeg djeteta od prvog dana. Sophie je prva igračka za bebu koja stimulira svako od njezinih 5 osjetila. Ovo je igračka koju svi mališani moraju imati, jer je idealna za žvakanje i stimulaciju desni kada na površinu izlaze prvi zubići, a napravljena je od 100% prirodne gume.

Prigodno za djecu: 0mj+

6. Blender set, brand Le Toy Van

Koliko je cool ovaj blender! Ovaj blender set savršen je poklon za sve one znatiželjne mališane koji vole kuhati i pomagati roditeljima u kuhinji.

Prigodno za djecu: 2+

7. Garaža Dino, brand Le Toy Van

Autići i garaže nezaobilazan su poklon svakog Božića. Ova drvena garaža vedrih boja brzo će osvojiti srce svakog dječaka. No sigurni smo da bi se i očevi rado poigrali i vratili u djetinjstvo.

Prigodno za djecu: 3+

8. Doktorski set, brand Le Toy Van

Ovaj doktorski set u vintage stilu sadrži sve što vaši maleni doktori trebaju. Kroz ovaj set vaša djeca istražuju i uče, i stvaraju svijest što to znači biti bolestan, i na taj način se mogu riješiti straha od doktora.

Prigodno za djecu: 3+

9. Fotelja Joe, brand Lilliputiens

Tko se ne bi poželio odmoriti u ovoj mekanoj i udobnoj fotelji Joe! Ovaj poklon je idealan dar za vaše mališane, jer osim što se mogu odmoriti i uživati, u fotelji mogu čitati i knjige.

Prigodno za djecu: 0mj+

10. Developer set, Bakoba

Ovaj developer set pomoći će vašoj djeci da otkriju svoju kreativnost, postanu mali graditelji i razviju svoje vještine gradnje. Bakoba setovi su super igračka za Božić, jer imaju STEM certifikat što znači da se djecu uči vještinama koje ih usmjeravaju u područje znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike.

Prigodno za djecu: 3+

11. Zig i Go

Ovaj Zig&Go drveni konstrukcijski set uistinu je poseban poklon. Nakon što izgradite set, trebate pomaknuti dio konstrukcije i lančana reakcija započinje! Ovaj set ima STEM certifikat, što znači da se djecu uči vještinama koje ih usmjeravaju u područje znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike.

Prigodno za djecu: 7-12 godina

12. Drvena didaktička kućica, brand Lilliputiens

Ova didaktička drvena kućica omogućava mališanima da zaigrano upoznaju različite sustave zaključavanja. Idealan je Božićni poklon, jer također potiče dječju maštu i želju za istraživanjem.

Prigodna za djecu: 3+

13. Plišana igračka, Zeko Dugouško, brand Kaloo

Plišanci su uvijek divan poklon. Ovaj veseli zeko ima tako duge uši da ga možete zavezati bilo gdje i nikada se neće izgubiti. Uz njega će se vaši mališani osjećati sigurno i neće im faliti nježnih zagrljaja.

Prigodno za djecu: 0mj+

14. Kuhinja Oxford, Le Toy Van

I za kraj smo ostavili ovu divnu i elegantnu Oxford kuhinju u kraljevsko plavoj boji! Zar ovo nije najljepši poklon za Božić?

Prigodno za djecu: 3+