Početna Lafaboo blog Shopping vodič: Mi znamo gdje možete pronaći najljepše božićne poklone

Shopping vodič: Mi znamo gdje možete pronaći najljepše božićne poklone

Ponedjeljak, 05. prosinac 2022.

Stiglo nam je najljepše razdoblje u godini, adventsko vrijeme, a to znači samo jedno, bliži se Božić. A tko se najviše veseli Božiću? Djeca. Djeca su ta čija ozarena lica željno iščekuju božićno jutro i pregršt divnih božićnih poklona.

A gdje pronaći najljepše božićne poklone? Na Lafaboo web shopu! Lafaboo ima širok spektar divnih dječjih igračaka, među kojima ćete sigurno pronaći nešto što će oduševiti vas i vašu djecu. Kako bi izbjegli strku pred Božić i kako bi vam olakšali kupnju božićnih darova, donosimo vam popis igračaka za djecu različite dobi.

Pokloni za djecu 0-3 godina

1. Žirafa Sophie, brand Sophie la girafe

Kultna igračka  žirafa Sophie, postat će najbolja prijateljica vašeg djeteta od prvog dana. Sophie je prva igračka za bebu koja stimulira svako od njezinih 5 osjetila. Ovo je igračka koju svi mališani moraju imati, jer je idealna za žvakanje i stimulaciju desni kada na površinu izlaze prvi zubići, a napravljena je od 100% prirodne gume.

Prigodno za djecu: 0mj+

2. Žirafa Sophie Baby valjak, brand Sophie la girafe

Baby valjak je super poklon za vaše bebe! Na njega se vaša djeca mogu penjati, mogu ga okretati ili voziti, i pritom će raditi na razvoju svojih motoričkih sposobnosti i ravnoteže. Sadrži više različitih elemenata za zabavu: ogledalo, zvučne kuglice, nabran papir, teksturirani prsten, a sve je osmišljeno kako bi se stimulirala dječja osjetila.

Prigodno za djecu: 6mj+

 

3. Aktivni stolić, brand Le Toy Van

Ukoliko tražite igračku koja će potaknuti vašu djecu na učenje i istraživanje, onda je ovaj aktivni stolić s mnogobrojnim aktivnostima, pun pogodak za vas. Ovaj stol idealan je poklon za vaše mališane koji počinju hodati i istraživati svijet. Sigurni smo da će se oduševiti!

Prigodno za djecu: 18mj+

4. Beba Dhalia, brand Djeco

Za sve ljubitelje i ljubiteljice beba, tu je Djeco dječja beba Dahlia. Ova beba visoka 32 cm koja može sjediti i ležati, super je poklon za vašu djecu, jer osim što će dobiti novu najbolju prijateljicu, vaša djeca će razvijati svoje socijalne vještine i maštu.

Prigodno za djecu: 18mj+

5. Drvena vatrogasna postaja, brand Janod

Zamislite samo ovu predivnu drvenu igračku ispod bora. Vaša djeca bi se oduševila! Ovu dječju igračku, koja je izrađena od FSC® certificiranog i drugog kontroliranog materijala, obožavat će svi mali ljubitelji vatrogastva. Skladne boje ove drvene vatrogasne postaje, razvijaju dječju maštu i djeluje na motoričke sposobnosti male djece.

Prigodno za djecu: 2+

Pokloni za djecu 3-6 godina

1. Kućica za lutke Cherry Tree Hall, brand Le Toy Van

Drvena kućica za lutke je ona igračka koju sva djeca požele i jednostavno moraju imati. Uz malo mašte, pokoju lutkicu ili komad namještaja, igra u ovoj drvenoj kućici će trajati jako dugo, i ono najbitnije učiniti će vašu djecu sretnom. Kućica Cherry Tree Hall je igračka koja se nasljeđuje iz generacije u generaciju, tako da će ova ljepotica biti s vama jako dugo.

Prigodno za djecu: 3+

2. Lutka Elena, brand Llorens

Svi se sjećamo svoje prve bebe, a neki je možda još uvijek čuvaju. Bebe su one igračke koje su vječne, klasične i djeca ih jednostavno obožavaju. Elena je jedna neodoljiva, preslatka dječja beba, divne plave kose, koja će vašoj djeci sigurno postati najbolja prijateljica.

Prigodno za djecu: 3+

3. Aparat za kokice, brand Le Toy Van

Ako su vaša djeca veliki ljubitelji filmova, onda je ovaj divni retro dječji aparat za kokice idealan božićni poklon. Ručkica sa strane se može okretati i pucketati kokice od filca koje se skupljaju u ladici i serviraju u prugastoj kantici, a za pravi kino doživljaj tu su i ulaznice koje se mogu izrezati sa ambalaže.

Prigodno za djecu: 3+

 

4. Kuhinja Macaron, brand Janod

Dječja kuhinja jedna je od najboljh božićnih poklona kojim možete iznenaditi svoju djecu. Ova kuhinja bit će nepresušan izvor maštovitih kulinarskih delicija svim malim kuharicama i kuharima. U tome će im pomoći i 5 različitih dodataka koji dolaze uz nju. Tko zna, možda vaši mališani otkriju i svoj novi talent!

Prigodno za djecu: 4+

Pokloni za djecu 6+ godina

1. Kofer pun boja veliki, brand Djeco

Za sve malo starije kreativce i kreativke, ovaj veliki dječji kofer pun boja pravi je pogodak! U njemu se može naći ukupno 88 komada pastela, flomastera, bojica i ostalog pribora potrebnog za crtanje. Potaknite kreativnost svog djeteta i neka ga ova super, cool dječja igračka dočeka ispod bora.

Prigodno za djecu: 6+

2. Karta svijeta s magnetima, brand Janod

Kako bi potaknuli djecu na učenje i istraživanje, karta svijeta s magnetima super je poklon za stariju djecu. Ova dječja igračka napravljena je od drva, a u setu dolazi s 92 magneta koji su zapravo puzzle koje je potrebno složiti na kartu. Lako se postavlja na zid, a osim što je edukativna i pomaže u učenju geografije, vrlo je lijepa dekoracija za svaku dječju sobu.

Prigodno za djecu: 7+

3. Kreativna tvornica Lunapark, brand Djeco

Pokazuju li vaša djeca možda ljubav prema tehnologiji? Onda je ova kreativna tvornica super božićni pokon. U ovoj kreativnoj tvornici, vaša djeca će pronaći različite aktivnosti za učenje o tehnologiji. Nakon što svladaju tehniku, djeca mogu početi eksperimentirati i dizajnirati vlastiti strujni krug. Zar to nije divno?

Prigodno za djecu: 8+

Božićne poklone potražite na Lafaboo web shopu