Početna Lafaboo blog Prva posjeta zubić vile: Evo kako učiniti prvo ispadanje zubića posebnim

Prva posjeta zubić vile: Evo kako učiniti prvo ispadanje zubića posebnim

Ponedjeljak, 13. svibanj 2024.

U dječjem životu dolazi trenutak koji obilježava jedno od najvažnijih poglavlja odrastanja – ispadanje prvog mliječnog zuba. Taj trenutak ne samo da simbolizira rast i razvoj naših najmlađih, već i uvodi jednog vrlo posebnog gosta: Zubić Vilu! U ovom blogu vas vodimo kroz tu magičnu prekretnicu, istovremeno vam predstavljajući kako možete taj trenutak učiniti još posebnijim.

Priča o Zubić Vili

 

Zamislite izraz lica vašeg djeteta kada pod jastuk stavi izgubljeni zubić, iščekujući Zubić Vilu. Legenda kaže da ova nježna vila dolazi dok djeca spavaju, uzima mali zubić i ostavlja iza sebe maleni dar kao znak zahvalnosti.

Ovaj običaj ne samo da uljepšava trenutak ispadanja zubića, već i pomaže djeci da se osjećaju sigurnije u vezi s promjenama koje doživljavaju.

 

Važnost očuvanja dječjih uspomena

 

Kako svaki izgubljeni zubić predstavlja korak prema odrastanju, važno je te male trenutke pretvoriti u trajne uspomene.

Maileg Zubić Vila oživljava ovu priču i donosi magiju u vaš dom. Vile sa sobom nose malene kutijice u koje pospremaju slatke prve zubiće, a kasnije će ove ručno rađene igračke postati omiljeni suputnici vaših mališana.

 

 

Ali zubić vila nagrađuje samo zubiće o kojima su se djeca lijepo brinula, redovito ih četkala i išla zubaru kad treba.

Kako bi malci više pažnje posvetili oralnoj higijeni i izgubili strah od posjeta zubaru, važno je da razvijaju svijest o zdravlju zubi od malih nogu. Zato je tu Drveni set - Mali zubari koji će kroz igru potaknuti razmišljanje o važnosti zdravih zubića i pripremiti ih na odlazak zubaru.

 

 

Lafaboo tjedan zdravih zubića

 

Želimo da ove trenutke učinite još posebnijima, zato ovaj tjedan, 13.-19.5.2024., uz svaku narudžbu iznad 50€ možete odabrati besplatan poklon - kutijicu za zubiće Mišić marke Djeco Toys.

Ove male, ali predivno dizajnirane kutijice, idealne su za čuvanje svakog izgubljenog zubića kao trajne uspomene. One su savršen poklon koji će vaše dijete cijeniti i kada odraste. Iskoristite ovu priliku i ispričajte priču na najbolji način, jer takve uspomene traju čitav život.

 

Naručite odmah!