Početna Lafaboo blog Zaboravljaš rođendane? Nemoj više uz Lafaboo rođendanski podsjetnik

Zaboravljaš rođendane? Nemoj više uz Lafaboo rođendanski podsjetnik

Srijeda, 20. siječanj 2016.

Kao roditelj jako dobro znate da vaš mališan voli slaviti rođendan s mnoštvom prijatelja. To je uvijek pravo veselje i ludnica.

Za proslavu se pripremate tjednima. I naravno, nije vam teško zapamtiti kada vaše dijete slavi rođendan. To bi znali i da vas netko probudi u 3 u noći :)

No, što je s njegovim prijateljima i njihovim rođendanima? Uz njih, tu su i vaše malo kumče, nećaci, djeca od prijateljice...

Koliko točno imaju godina i kada tko slavi rođendan?

To nikako ne možete zapamtiti. A još kad se sjetite ste zaduženi i za kupovinu poklona svim tim mališanima, počne vas hvatati panika. Razlog je jako jednostavan pa čak i banalan - ne znate što bi kupili.

Pitate se kako proslave rođendana učiniti jednostavnijima? Imate li ideju?

Mi imamo! I zove se Lafaboo rođendanski podsjetnik! Uz njega nećete više nikada zaboraviti kada tko slavi, a uvijek ćete znati i što će razveseliti malog slavljenika.

Zanima vas više? Odlično. 

Idemo vidjeti kako taj fantastičan izum funkcionira :)

Lafaboo rođendanski podsjetnik

Korak #1

Prvi korak pri korištenju rođendanskog podsjetnika je naravno otvaranje besplatnog korisničkog računa na našim stranicama.

Nakon što ga otvorite, na vaš e-mail koji napišete pri prijavi poslat ćemo link za prijavu i aktivaciju vašeg profila. 

Korak #2

Uspješno ste se registrirali, čestitamo! :)

Sada je vrijeme za upisivanje svih rođendana koje nikako ne želite zaboraviti u vaš rođendanski podsjetnik.


Screenshot Lafaboo rođendanski podsjetnik

 

Nakon što upišete sve rođendane koje želite, to će onda izgledati nekako ovako.


Screenshot Lafaboo rođendanski podsjetnik
 

Sve upisane rođendane sigurno nećete zaboraviti, jer Lafaboo rođendanski podsjetnik ima opciju da vam na e-mail šalje podsjetnik na rođendan.

Podsjetnik možete dobiti 7, 14 ili 30 dana prije rođendana, a ako ste sigurni da vam ne treba - možete tu opciju i isključiti za pojedini rođendan.

Korak #3

Možda najbolja stvar kod rođendanskog podsjednika je mogućnost kreiranja popisa rođendanskih želja.

Jer mali slavljenici već od malih nogu imaju svoje želje i preferencije, a ono što vole i žele ipak najbolje znaju - njihovi roditelji koji kreiraju popise želja.

Dakle, kroz rođendanski podsjetnik roditelji mogu kreirati listu želja njihovih mališana te tu listu podijeliti sa svima koji žele kupiti poklon njihovom djetetu (i na taj način svima olakšati život:)).

Kako bi kreirali listu želja prvo morate unijeti rođendan, a potom ćete na listu moći ubaciti sve igračke iz bogate Lafaboo ponude.

Igračku ubacite na listu tako da kliknete na "ubaci u rođendanski podsjetnik" koji se nalazi ispod gumba "Ubaci u košaricu".


Screenshot Lafaboo rođendanski podsjetnik

Korak #4

Nakon što kreirate listu želja, link na nju pošaljite svima koji dolaze na rođendan vašeg djeteta i žele mu nešto kupiti.


Screenshot Lafaboo rođendanski podsjetnik

 

Svi koji dolaze na rođendan vašeg djeteta bit će vam jako zahvalni dobiju li ideju što kupiti vašem mališanu. Vjerujte nam.

A ako nam ne vjerujete, samo zamislite obrnutu situaciju.

Za nekoliko dana je rođendan vašeg malog kumčeta i vi naravno ne znate što bi mu kupili. U tom trenu na vaš e-mail stiže popis želja malog slavljenika koji su sastavili njegova majka ili otac. Ili oboje zajedno:)

To je spas u zadnji čas, zar ne? 

Jer kupnja dječjih poklona katkad je prava umjetnost.

Rođendanski podsjetnik