Početna Lafaboo blog Pronađite predivne lutke za djecu svih uzrasta

Pronađite predivne lutke za djecu svih uzrasta

Utorak, 16. kolovoz 2022.

Igra s bebama i lutkama pozitivno utječe na dječji razvoj, na način da im pomaže razvijati pamćenje, koncentraciju i razmišljanje. Čudesne bebe iz Lafaboo ponude dolaze u raznim modnim kombinacijama i mogu pomoći vašoj djeci da se ranije nauče odijevati sami. Igra pretvaranja će biti vrlo zabavna uz naše slatke lutke. Djeca mogu odijevati lutke, hraniti ih i ušuškati ih u krevet. 

Krpene lutke za najmanje - Kaloo

Zahvaljujući mekanom materijalu, ove nježne, krpene lutke su idealna igračka s kojom se vaša beba može maziti. Elegantne vrpce, cvjetići, srčeka, raskošne haljinice i mnogi drugi detalji, ove lutke zaista čine posebnima. Volite li više crvenu ili rozu boju, haljinice za bal ili možda prugaste haljinice? Pogledajte sve preslatke modne kombinacije koje su pomno birane za Kaloo krpene lutke.

Upoznajte Jade, krpenu lutku s preslatkom suknjicom punom srčeka, s cvijetom na crvenom šeširiću. Prekul detalj je što na njenu dugu vrpcu možete napisati ime svojeg djeteta.

Lilliputiens Lutke za djecu od godinu dana

Djecu stariju od godinu dana sigurno će zabaviti mekana beba Alex koja dolazi sa slatkim dodacima. Alex ima torbu u kojoj može ponijeti svoju dekicu, bočicu i mazilicu Alice. Spakirajte sve i Alex je spremna za put, možete je ponijeti s bebom gdje god išli. 

Ima čak i preslatku malu pelenu s likom lisice Alice, s kojom vaše dijete može imitirati odrasle i mijenjati bebi pelenu pa je ušuškati u krevetić. Igra uloga bit će prezabavna! 

Paola Reina lutke za djecu od 2 godine i stariju

Od popularne Santoro kolekcije lutki s kosom u raznim kombinacijama, do zabavnih Las Amigas lutki u modernim kombinacijama, u ponudi Paola Reina lutki pronaći ćete ponešto za svakog. 

Preslatke bebe Elvi, Sonia, Anik, Blanca i Alicia Gordis su bebe ćelavice koje izgledaju kao novorođenčad. Napravljene su od vinila imaju mekani trup od tkanine. 

Za svaku su pomno odabrani i najsitniji detalji, tako da će vas svaka lutka očarati svojom predivnom modnom kombinacijom. 

Muñecas Guca Lutke za djecu stariju od 3 godine

Sve Munecas Guca bebe spadaju u kategoriju Premium beba i u njihovoj ponudi možete pronaći lutke bez kose, lutke s kosom i posebnu kategoriju - Reborn bebe. Reborn bebe su napravljene tako da što više liče na stvarne bebe. Imaju preslatke bucmaste ruke i noge.

Jedna od ovih malih slatkica je beba Brenda, odjevena u plavu haljinicu s mašnom, s bijelom kapicom na glavi. Može sjediti i ležati, a očistiti je možete s vlažnom, pamučnom krpom.

Beba Brenda (46cm)

Pogledajte ponudu beba, lutki i lutkica