Početna Lafaboo blog Nailmatic Kids, brend za male šminkerice: prirodna igra šminkanja

Nailmatic Kids, brend za male šminkerice: prirodna igra šminkanja

Srijeda, 14. lipanj 2017.

Šareni nokti su totalna fora!
 
Male djevojčice vole raditi sve što mama radi i vole glumiti princeze. Starije djevojčice pak vole jarke boje na noktima koje nitko drugi nema. One vole biti kul 
 
Znate ono kada vam djevojčice ukradu kriomice lak pa on završi svugdje? Pa s acetonom čistite i njene noktiće i noktiće bebe lutkice? (i stolić i parket...)

Nailmatic, francuska kozmetička tvrtka dosjetila se riješiti taj problem: svi njihovi lakovi nestaju uz malo sapuna i tople vode. Uz to, oni su napravljeni od sigurnih prirodnih sastojaka pa se male princeze i kulerice mogu mazati do mile volje. 

Uz lakove za nokte za djecu Nailmatic proizvodi i prirodna sjajila za djecu, objedinjene u liniji Nailmatic Kids.

Nailmatic kids: pariška priča za klince

Automati za kozmetikuNailmatic priča počinje prije 13 godina u Parizu. Jednog sunčanog dana jedući kroasane vlasnici Nailmatica Boris i Lililan došli su na VELIKU IDEJU: idemo protresti svijet ljepote i uređivanja. 
 
Sva kozmetika koja se proizvodi, proizvodi se u Francuskoj od početka do kraja, a niti jedan lak i sjajilo kao i njihovi sastojci nisu testirani na životinjama.
 
Nailmatic veliku pozornost uz kontrolu sastojaka pridaje zanimljivom i zabavnom dizajnu, a i društveno su odgovorna tvrtka. Sve proizvode pakiraju članovi ADEP-a (organizacije koja zapošljava osobe s invaliditetom).
 
Pitate se gdje je velika ideja? Ona leži i u imenu brenda. Nailmatic su lakovi i kozmetika koja se prodaje putem automata. Taklav način prodaje kozmetike ono je što izdavaja ovaj brend kao i zakletva njegovih tvoraca Borisa i Lillian: Naš lak za nokte nikad neće biti skuplji od 10 eura
 
Nailmatic je svoj prvi automat s bojama postavio 2012., a tri godine nakon što su krenuli s proizvodnjom kozmetike za odrasle stvorena je posebna linija za klince: Nailmatic kids. 

Nailmatic kids lakove i sjajila odlučili smo ponuditi na  Lafaboou. Jer znamo koliko je malim i velikim djevojčicama važno šminkanje i jer znamo koliko je važno čime se djeca šminkaju. 

Lakovi za nokte za djecu: Nailmatic Kids se ispire vodom

Šareni lakovi koji se ispiru vodom
Simpatični i sigurni lakovi za nokte

Što šarenije to bolje. Nailmatic dječji lakovi za nokte dolaze u simpatičnim pakiranjima koje su ujedno i bojanka , a od šarenih kutijica još su bolji sastojci laka.

Naime, obični lakovi za nokte koje koristimo mješavina su različitih otrova. Otapala za boje formalaldehid i ftalati toksični su za živce i žlijezde, a aceton i toluen koji drže lak u tekućem stanju ugrožavaju dišni sustav.

Još štetnije od acetona u samom laku za nokte je aceton koji se koristi za čišćenje. A za djevojčicu koja je sve obojala oko sebe pa i sebe, baš kao i za malu kulericu koja tri puta tjedno želi promijeniti boju noktiju te količine acetona mogu biti doista štetne - taj spoj otrovan je za živce, oči i pluća. 

Svi ti problemi s običnim lakom za nokte mogu se riješiti s Nailmatic Kids lakovima. Njihova formula na bazi vode kreirana je posebno za dječje nokte i ruke: 

  • bez ftalata
  • bez formaldehida
  • bez toluena i 
  • bez mirisa.

 Nailmatic kids lakovi jednostavno se nanose, a ne ostavljaju mrlje. Uz to, vrlo lako ispiru s toplom vodom i sapunom pa aceton uopće nije potreban.

Prirodna sjajila za usne za djecu: Nailmatic kids Rollette

Prirodna sjajila za djevojčice
Kul sjajila za male i velike djevojčice (i mame)

Sjajilo za usne za djecu u Nailmaticu nazvali su Rollette zato što se rola. Sjećate se takvih pakiranja? Imale su ih naše mame kada smo bile male.
 
Nailmaticova sjajila za usne za djecu, baš kao i lakovi za nokte, imaju posebnu formulu namijenjenu malim šminkericama.
 
97 posto svih sastojaka sjajila su prirodnog podrijetla. To znači da se curice mogu mazati i mazati do mile volje, bez straha od alergijskih reakcija. 
 
Rollette sjajila načinjena su od hranjivog ulja koštice marelice, a dodan im je vitamin E te omega 6 i 9 masne kiseline
 
U sjajila koja divno mirišu i koja će i mame poželjeti probati dodane su prirodne arome, a možete birati između trešnje, jagode, breskve, banane, jabuke, kupine, kokosa, maline i crnog ribizla. 
 
Svako sjajilo ima i svoju maskotu, a velike snage u Nailmaticu posvetili su upravo simpatičnošću svakog pakiranja. 

Set za maštanje: Nailmatic kids lak i sjajilo

Lak za nokte i sjajilo koje pretvara djevojčicu u princezu, a velikim i malim šminkericama je totalno kul? Nailmatic setovi sjajilo i lak za nokte pravi su poklon za svaku curu koja uživa u šminkanju i uređivanju. 

Setovi lak i sjajilo
Pravi poklon za svaku curu

Samo treba izabrati omiljene boje i sve je spremno za šarenu avanturu... a po omotu se kasnije može i bojati. 

Želimo vam puno maštanja i bojanja