Početna Lafaboo blog Prijedlozi dječjih poklona za Uskrs

Prijedlozi poklona za Uskrs

Ponedjeljak, 03. travanj 2023.

Ne znate što pokloniti djeci ovog Uskrsa? U ovom blogu pronađite naše prijedloge super poklona za Uskrs!

Uskrs je vrijeme veselja, a djeca se posebno vesele poklonima koje će pronaći u svojoj uskršnjoj košarici. Ako tražite inspiraciju za uskršnje poklone za djecu, donosimo vam neke prijedloge koji će vam sigurno pomoći u odabiru.

 

1. Kreativni setovi

Kreativni setovi uvijek su odličan poklon za djecu. Oni im pomažu da razviju svoju maštu, kreativnost i motoričke vještine. Boje za ruke, mali štambilji, šareni markeri ili set kistova za bojanje samo su neke od opcija. Uz to, djeca će se zabaviti stvarajući nešto novo i jedinstveno, što kasnije možete čuvati kao dragu uspomenu.

Kofer pun boja savršen je poklon, jer objedinjuje više slikarskih tehnika, odnosno sadrži ukupno 88 komada pastela, flomastera, bojica i ostalog pribora potrebnog za crtanje.

2. Drvene igračke

Drvene igračke su visokokvalitetan poklon koji će uvijek biti popularan kod djece. Drvene kocke i slagalice samo su neke od opcija. Drvene igračke su izdržljive i dugotrajne, a istovremeno potiču dječju maštu i kreativnost.

Kašeta s drvenim jajima ili set za kuhano jaje su super pokloni jer su tematski povezani s Uskrsom, a djeca se mogu s njima igrati cijele godine.

3. Plišane igračke i mazilice

Plišane igračke i mazilice su idealan poklon za mlađu djecu. One pružaju osjećaj sigurnosti i udobnosti, a istovremeno su i zabavne. Važno je odabrati kvalitetnu plišanu igračku, jer ona će često ostati uz dijete cijelo njegovo djetinjstvo, pa i kasnije.

Slatki Dino u jajetu ili Kaloo plišani zeko su zaista neodoljivi pokloni za malene.

4. Aktivne ploče i stolovi

Aktivne ploče i stolovi savršen su način da potaknete razvoj male djece. Ove igračke sadrže različite aktivnosti koje potiču djecu na istraživanje, a sve u svrhu razvoja motorike.

Aktivni stol Dino je opremljen mnoštvom multi-osjetnih značajki za privlačenje mladih, znatiželjnih umova, a idealan je za svu djecu koja vole dinosaure.

5. Društvene igre

Društvene igre su uvijek dobar izvor zabave za djecu i cijelu obitelj, a  najveći poklon ovog Uskrsa bit će vrijeme provedeno s obitelji. Također, društvene igre mogu pomoći u razvijanju socijalnih vještina i timskog rada kod djece.

Igre kao što su utrka s jajima, samo su neke od opcija koje će pružiti sate zabave i učenja novih vještina.

 

Uskršnji pokloni za djecu mogu biti zabavni i korisni, a istovremeno mogu pomoći u razvoju kreativnosti, mašte i motoričkih vještina. Bez obzira radi li se o kreativnim setovima, drvenim igračkama, plišanim igračkama, aktivnim pločama i stolovima ili nekim drugim igračkama, najbolji izbor možete pronaći na Lafaboo web shopu.

 

Na Lafaboo web shopu pronađite najbolji izbor dječjih poklona za Uskrs!