Početna Lafaboo blog Play&Go: kada pospremanje igračaka postaje igra

Play&Go: kada pospremanje igračaka postaje igra

Četvrtak, 28. travanj 2022.

Pospremanje igračaka nikome nije omiljena aktivnost. 

Nekad vam se čini kako ništa drugo niste radili cijeli dan osim što ste pospremali za klincima. Stvarno vam nije jasno kako su dva flomastera završila ispod hladnjaka u kuhinji, a autići u psećoj posudici za hranu. 

Već ste se naviknuli na to da u prosjeku tri puta dnevno jauknute od boli jer ste stali na legića.

Bez brige, niste sami u ovome. Svi roditelji čija se djeca slobodno igraju po stanu ili kući dijele iste probleme.Također, iskušavaju iste metode kako bi dijete potaknuli na pospremanje: lijepe molbe, ucjene, zabrane i naredbe. Često - bez uspjeha 

Pospremanje igračaka je dosadno. Kako roditeljima, tako i djeci. Dosadne su i prepune one kutije u koje pokušavamo iz dana u dan strpati sve te razbacane igračke.

Ta neugodna istina dovela je do stvaranja jednog divnog rješenja: Belgijanci su stavili "glave na okup" i roditeljima diljem svijeta predstavili Play&Go vreće.

Play&Go 2u1 vreća i podloga za igru: manje drame više igre

Play&Go vreće i podloge za igru su toliko jednostavne da samo možete reći: “Kako se toga netko prije nije sjetio”.

One su ujedno podloga za igru, vreća za pospremanje igračaka i torba za nošenje omiljenih dinosaura, plišanaca, lutkica, kockica i puzzli po cijeloj kući. 

Uz to što su pokretni ormarić za igračke mogu biti i putna torba za igračke - za vikend kod djeda i bake, odlazak na piknik ili na kraći ili dulji godišnji odmor.

Promjera su 140 centimetara, a napravljene su od visoko kvalitetnog pamuka (poly cotton) u skladu sa svjetskim standardima zaštite okoliša. Materijal je čvrst i kvalitetan pa uz pravilno korištenje dolazi i garancija od tri godine. 

Postoje i one manje promjera 40 centimetara, idealne za pohranu svih sitnica i malih dječjih blaga tako da nijedan legić, figurica ili kockica više nikad ne bude zagubljena.

 

                                   

Ono što će svim roditeljima izazvati osmijeh na lice je sljedeće: Jednim potezom podloga za igračke postaje kul vreća u kojoj su pospremljene sve igračke. 

Ono što je jako kul je to da su Play&Go podloge za igru i vreće pažljivo dizajnirane kako bi bile I zabavne!  Stoga vam predstavljamo ovu  podlogu i vreću koja nikad nije ista. Color my bag podloga i vreća prava je stvar za mališane koji obožavaju bojati i šarati. Na obje strane vreće nalaze se obrisi likova i oblika kojima samo treba dodati malo boje kako bi oživjeli. 


Color my bag Play&Go

Koja stvar ovu vreću čini još više zakon?
Nakon što se više nema što za obojati, samo ju pospremite u perilicu rublja i iz nje će izaći kao nova, spremna za nove kombinacije boja! Njezin je materijal posebno dizajniran tako da se flomići s njega ispiru

Za ljubitelje utrka i vozila tu je Play&Go Roadmap vreća i podloga za igru. Ne samo da će potaknuti igru pretvaranja, već uz nju mališani mogu naučiti nešto o prometnim pravilima - uz raskrižje, tu je i kružni tok te pješački prijelaz. 


Roadmap Play&Go

Kako se sve može koristiti Play&Go vreća i podloga za igru?

Play&Go je doista komad platna svezan konopcem, ali u taj komad platna dodano je dosta čarolije i ljubavi. 

Zato je i toliko divan, a može se koristiti na različite načine:

  • Kao podloga za igru.
  • Vreća za spremanje.
  • Kao torba za pelene.
  • Za prtljagu.
  • Kao udobna dječja fotelja.
  • Vreća za prljavo rublje.

Mi smo se zaljubili u njih, sigurni smo da ćete ih i vi zavoljeti. Odaberite jednu, pa nam javite.  

Nađi svoju Play&Go