Početna Lafaboo blog Upoznajte OPPI - novi brend STEM igračaka

OPPI - novi brend STEM igračaka

Ponedjeljak, 06. svibanj 2024.

Dječja mašta je beskonačna, te ju je važno poticati kroz otvorenu igru. U stalnom traganju za najboljim i najinovativnijim igračkama, naišli smo na OPPI – brend STEM slagalica koji se ističe svojim jedinstvenim pristupom učenju kroz igru.

Rođen u srcu Francuske, OPPI je produkt strasti i znanja dvoje dizajnera, Hansela Schloupt-a i Maximea Verdon-a, čiji su ciljevi bili stvaranje igračaka koje potiču maštu, razvoj i učenje kod djece.

Svoje putovanje započeli su s misijom da transformiraju klasične igračke u alate kojima će djecu učiti kroz igru. Njihova filozofija je jednostavna - stvarati proizvode koji su ne samo zabavni, već i edukativni, trajni i prilagođeni svim dobnim skupinama. Svojim inovativnim pristupom, OPPI je stvorio igračke koje djeca mogu koristiti na različite načine, promičući time kreativno razmišljanje i rješavanje problema.

 

 

Njihova predanost kvaliteti i inovacijama nije ostala nezamijećena; OPPI je osvojio brojne međunarodne nagrade, uključujući prestižnu Red Dot Design nagradu. Ove nagrade svjedoče o kvaliteti i inovativnosti OPPI igračaka, potvrđujući njihovu ulogu kao lidera u industriji dječjih igračaka.

Benefiti ove igračke su brojni, a samo neki od njih su poticanje;

  • zabave,
  • fine motorike,
  • prostorne inteligencije,
  • smirenosti i koncentracije,
  • donošenja odluka,
  • suradnje i dijeljenja,
  • samopouzdanja i zadovoljstva,
  • te kreativnosti.

 

Piks i Stix slagalice od netoksičnog silikona i čvrstih drvenih dasaka omogućuju djeci da stvaraju razne oblike i strukture, a pritom se izražavaju se na potpuno nove načine.

 

 

Zašto kupiti OPPI igračku?

Odabir OPPI igračaka za vaše dijete znači ulaganje u njegov sveobuhvatni razvoj. OPPI ne samo da nudi zabavu, već i obrazuje, inspirira i razvija ključne vještine koje su potrebne u suvremenom svijetu. S OPPI igračkama, vaše dijete ne samo da uči, već i raste kroz igru. Osim toga, OPPI je posvećen održivosti, koristeći ekološke materijale i procese koji štite naš planet, što ih čini savršenim izborom za ekološki svjesne roditelje.

 

Obogatite dijetinjstvo svojih malaca uz OPPI