Početna Lafaboo blog Gdje pronaći najbolje kostime za Noć vještica?

Gdje pronaći najbolje kostime za Noć vještica?

Ponedjeljak, 24. listopad 2022.

Listopad nam se bliži kraju, a to znači samo jedno, vrijeme je za Noć vještica. No prije nego skupa sa svojom djecom odaberete kostime za Noć vještica, trebate nabaviti sve potrebne ukrase: bundevu, umjetnu paukovu mrežu i njegove stanare, kosture i zombie i ukrasiti kuću najbolje što možete.

Osim ukrašavanja, možete si dati oduška, i skupa s djecom napraviti kolačiće i kekse u obliku duha, kostura, pauka, bundeve i još mnogo različitih motiva koje povezujemo s Noći vještica.

I sada kada ste ukrasili kuću i napravili strašne, ali slasne kolačiće, vrijeme je za odabir najboljeg kostima.

Mimi & Lula je brend čarobnog, razigranog i posebnog izgleda, idealan za kostimiranu igru. Ponuda je raznovrsna i sigurni smo da ćete pronaći savršen kostim za svoju djecu.

1. Čarobni svijet Mimi & Lula plašteva

Ovaj kostim za Noć vještica namijenjen je svim malim ljubiteljima magije i idealan za sve male vještice, čarobnjake i mađioničare. Ako ovom proizvodu još dodate modne dodatke poput suknje i čarobnog štapica, vaša djeca će se oduševiti.

2. Gusarski set

Ako vaša djeca žele biti gusari za Noć vještica, ovaj set je savršen izbor. Komplet se sastoji od luksuznog baršunastog gusarskog šešira s metalik zlatnim obrubom, svjetlucavom lubanjom, križnim kostima i od mekanog crnog baršunastog poveza za oko s elastičnim remenom.

3. Baršunasta krila – Šišmiš

A što mislite o kostimu šišmiša za Noć vještica? Ako želite nešto malo drukčije za svoju djecu, ova krila su must have. Ako krilima dodate i rajf na šišmiše, dobit će jakoo cool kostim za Noć vještica.

4. Baršunasta kruna – Zvjezdice

Kostim princeze je jedan od onih kostima koji djeca najčešće biraju. Mimi & Lula ima predivne krune uz koje će se svaka curica osjećati kao prava kraljevna. Na ovoj kruni se nalazi odgovarajuća kravata od satenske vrpce plavozelene boje za prilagodbu veličini glave.

Svaka kruna biti će super dodatak za igru odijevanja!

5. Superheroj set

Za kraj imamo za vas jedan super zanimljiv kostim za Noć vještica, a to je superheroj set.

Super-mekani bordo baršunasti šešir ukrašen je zviježđem srebrnih zvijezda, zajedno sa svjetlucavim štitnikom od munje. S mekanom sivom satenskom tkaninom na poleđini, elastičnom trakom za glavu i čičak trakom na manžetama, vaši mali junaci spremni su odmah krenuti u akciju!

Najbolji kostimi za Noć vještica