Početna Lafaboo blog Najbolja zaštita za dječje oči – IZIPIZI SCREEN

Najbolja zaštita za dječje oči – IZIPIZI SCREEN

Utorak, 06. rujan 2022.

Živimo u digitalnom vremenu, i jednostavno se teško maknuti od silne tehnologije koje se nameće svima nama, a najviše mladima. Danas djeca i mladi jako puno vremena provode za ekranom, mobitelom, televizijom, i sve to loše utječe na njihove oči. Imaju glavobolje od malih nogu, vid im se kvari, postaju nervozni, jer je nemoguće ne biti za laptopom ili mobitelom. No Lafaboo ima rješenje za to – IZIPIZI SCREEN.

Popularni francuski brend naočala u jako kratkom vremenu postao je veliki hit u Hrvatskoj. Ono što je jako posebno kod ovog brenda je to da ga nose baš svi! Od bebača, malo starije djece, mladih, roditelja, pa sve do starijih ljudi, jednostavno ga svi vole nositi. 

Možda zato što Izipizi uistinu ima bogatu ponudu proizvoda, pa se tu može naći za svakoga po nešto, od sunčanih, reading do screen naočala, o kojima ćemo nešto više reći u ovom blogu.

Izipizi screen naočale za djecu

Screen modeli naočala su posebno važni za djecu i mlade. Ono što je jako bitno za naglasiti je to da naočale iz screen kolekcije imaju posebne leće koje filtriraju 40% „plavog svjetla“ s „tankih“ ekrana, a samim time djelomično štite oči vaše djece.

Stoga dok vaša djeca budu surfala po internetu, Izipizi screen naočale će štititi oči vaše djece od štetnih HEV zraka koje su nova opasnost koja nam svima prijeti jer smo joj konstantno izloženi. One spadaju u plavi pojas elektromagnetskog svijetla, blizu ljubičastih zraka, a našoj koži iznimno štete jer prodiru dublje i uzrokuju veća oštećenja i starenja kože.

Cool modni dodatak za školu

Screen naočale će biti glavni modni detalj svakog školskog outfita. Dizajn naočala je jednostavan i trendi, naočale su lagane, fleksibilne, prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Ovisno o tome žele li vaša djeca više okruglaste ili kvadratne naočale, mogu birati između par modela, a u ponudi na našem web shopu nalaze se C, D i E modeli. 

Izipizi screen će unijeti dašak stila, elegancije i modernog dizajna u svakodnevnicu vaše djece te će osigurati zabavnu i produktivnu školsku godinu.  

Naočale koje mogu nositi i dječaci i djevojčice

Još jedna posebnost Izipizi naočala je to da se uklapaju u Lafaboo vrijednosti u kojoj nema podjela pa ih mogu nositi i dječaci i djevojčice. Naime Izipizi naočale su jednake za sve, i svaki model i boju, mogu nositi i dečki i cure. Zar to nije cool? 

Sve modele Screen Izipizi naočala možete potražiti na Lafaboo web shopu.