Početna Lafaboo blog Modni dodaci za djevojčice

Modni dodaci za djevojčice

Ponedjeljak, 08. travanj 2024.

Stvaranje savršene proljetne garderobe za vaše mališane može biti prepuno boja, uzoraka i, naravno, modnih dodataka koji svaki outfit čine posebnim. Inspirirani šarmantnim Mimi & Lula kolekcijama, u nastavku donosimo listu "must-have" modnih dodataka za proljeće.

A koji to modni dodaci će razveseliti sve djevojčice, saznajte u nastavku!

 

Gumice za kosu

Visoki ili niski repovi, kikice ili pletenice - svaka frizura oživljava uz Mimi&Lula gumice za kosu. Osim što su pravi modni statement, one će savršeno podržati svaku frizuru. Uz to ne pucaju, ne čupaju, imaju savršeni zahvat i dolaze u uzorcima koje ne možete ni zamisliti. Bit će savršeno niježne prema tankoj dječjoj kosi, a istovremeno držati i najkompliciranije frizure.

 

Špangice za kosu

Špangice za kosu su još jedan popularan modni dodatak koji će uveseliti svaku frizuru, pa čak i raspuštenu kosu. Osim što su izuzetno praktične za oblikovanje frizura, špangice mogu dodati i dašak elegancije ili razigranosti dječjoj frizuri. Ukrašene perlicama, šljokicama, i svjetlucavim tkaninama, španigice dolaze u raznim oblicima; od cvjetića, zvjezdica i mašnica sve do svemirskih planeta, dinosaura ili jednoroga.

 

Rajfovi za kosu

Rajfovi za kosu su vječni klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Njihova primarna zadaća je da kosu drže izvan lica, ali bit će i savršen dodatak veselim frizurama na dane kad ne možete puno vremena uložiti na rađenje frizure. Samo nataknite rajf i to je to! Bilo da preferirate jednostavne baršunaste rajfove ili duple rajfove ukrašene šarenim cvjetovima, sigurno ćete pronaći onaj koji će savršeno upotpuniti outfit vašeg mališana.

 

Torbice

Torbice su neizostavan modni dodatak koji će vašem mališanu pružiti dozu samostalnosti i stila. Osjećat će se jako važno kad idu u šetnju i mogu sami odabrati što će ponijeti u svojoj vlastitoj torbici. No jeste li ikada vidjeli torbicu u obliku pčelice, leptira, duge ili pak kampera? U Mimi&Lula ponudi možete pronaći različite vrste torbica, od oni malih za nošenje sitnica do većih torbi koje će vaš mališan nositi sa sobom na sve avanture. Ukrasne trake, mašne i šljokice čine ove torbice ne samo praktičnim, već i preslatkim modnim dodatkom koji će privući pažnju .

 

Ostali modni dodatci

Osim navedenih kategorija, na Lafaboo web-shopu možete pronaći i razne druge modne dodatke koji će upotpuniti outfit vašeg mališana. To mogu biti suknje od tila, rođendanske rozete ili čarobni plaštevi. U kombinaciji različitih dodataka, svako dijete će stvoriti svoj jedinstveni šarmantni stil koji će savršeno odraziti njegovu osobnost.

 

Pronađite najljepše dječje modne dodatke!