Početna Lafaboo blog Lilliputiens: čudesne razvojne igračke za bebe i predškolce

Lilliputiens: čudesne razvojne igračke za bebe i predškolce

Srijeda, 02. ožujak 2022.

Kad pet kreativnih mama udruži snage, fantastičan rezultat ne može izostati.

Dokaz za to je belgijski brend Lilliputiens koji je osmislila grupa od pet mama, a čije igračke nas iz dana u dan oduševljavaju. 

Nosorog Marius, lisica Alice, magarčić Ignacio, kravica Rosalie… samo su neki od Lilliputiens likova koji oduševljavaju svojim plaletama boja, materijalom i raznolikim simpatičnim likovima.

Kad ih sve stavimo na hrpu može se reći kako je njihov slogan  “world full of little wonders” ili “svijet pun malih čuda” stvarno istinit:)

To je uistinu svijet čuda. Ali i više od toga. 

Radi se o igračkama proizvedenima prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti koje su pažljivo osmišljene kako bi doprinosile djetetovu učenju i razvoju kroz igru.

Igračke su namijenjene prvenstveno bebama i djeci predškolske dobi te potiču kreativnost i razvoj u različitim fazama odrastanja.

Razvojne igračke

Za svaku Lilliputiens igračku može se reći da ima "ono nešto".

One su uzbudljive, iznenađujuće i izazovne, a dizajnirane su tako da stimuliraju dječju kreativnost, razvoj finih motoričkih sposobnosti i igranje uloga.

Lilliputiens igračke osmišljene su tako da potiču djecu na otkrivanje svojeg okruženje na razigran, ali edukativan način. Često su napravljene tako da ih dijete može stalno iznova otkrivati i ravijati percepciju.

Ono što je posebno kod ovog zmaja je što uz igru, djeca i uče! Joe je zmaj nježno zelene boje, različitih materijala i struktura sa višestrukim aktivnostima. Na nožicama se nalazi ogledalo, krila proizvode zvukove šuškanja, dok su ručice napravljene za pljeskanje.

Ovaj poseban zmaj prepun je iznenađenja po sebi, koja bude dječju maštu i navode djecu na istraživanje i učenje. Dok vaše dijete provodi vrijeme sa zmajem Joe, ono nesvjesno stvara i razvija osjećaj ljubavi i privrženosti prema nekome drugome.

Oprema za bajkovit dječji svijet

Lilliputiens je osnovan kao brend koji prvenstveno proizvodi platnene i plišane igračke za bebe i predškolce. S vremenom, tvrtka je na veselje brojnih malih i velikih obožavatelja proširila asortiman i danas Lilliputiens proizvodi zabavne školske torbe, dječje termo torbe, putne torbe i pernice.

Želite li u dječju sobu unijeti dašak bajkovitog, Lilliputiens vam nudi i jako zabavne spremnike za igračke i druge stvari koje svakodnevici daju zaigranu čar.

Stimulirajte osjetila vašeg mališana

Kao što smo već i istaknuli, Lilliputiens igračke posebne su po jedinstvenom dizajnu koji će veseliti vaše mališane, a ujedno i potaknuti njihov razvoj od najranije dobi.

Lilliputiens zato osmišljava i opremu za bebe kojom će beba moći biti aktivna od prvog dana.

Primjerice, u Lilliputiens asortimanu možete naći takozvane aktivne podloge za igru koje daju bebi cijeli jedan mali, šareni i uzbudljivi svijet.

Neke podloge za igru mogu se koristiti već od prvog dana, dok su druge namijenjene za starije bebe.

Tu su i male plišane igračke, koje svojom veličinom stanu u male dječje ručice. Zvečka/grickalica Louise ispušta zvukove zvonca i šuškanja papira koji će zaokupiti bebinu pažnju, a plišana mazilica Marius je tu da djeca ušuškaju uz nju i uplove u najslađe snove.

Zbog načina na koji ispuštaju zvukove potaknut će vašu bebu da ih trese i gnječi, a to je za malu bebu tjelesna aktivnost koja utječe i na razvoj motorike.

Briga za sigurnost 

Lilliputiens posvećuje veliku brigu tome da igračke za djecu budu maksimalne kvalitete i sigurnosti. Sve igračke napravljene su od visoko kvalitetne i pažljivo odabrane tkanine.

Svaka njihova igračka, prije puštanja u prodaju, podvrgnuta je strogim testiranjima pa njihove igračke zadovoljavaju visoke sigurnosne standarde.

***

Nadamo se kako smo vam uspjeli približiti zašto je brend Lilliputiens poseban i zašto će Lilliputiens igračke potaknuti razvoj vaših mališana.

Želimo vam da uživate u igri. I neka nikad ne prestane :)

Uđi u Lilliputiens svijet