Datum objave: 12.04.2016

Kad pet kreativnih mama udruži snage, fantastičan rezultat ne može izostati.

Dokaz za to je belgijski brend Lilliputiens koji je osmislila grupa od pet mama, a čije igračke nas iz dana u dan oduševljavaju. 

Jednorog Louise, lisica Alice, mačka Colette, slon Albert… Popis fantastičnih likova je iz dana u dan sve duži, a posljednji u nizu fantastičnih likova iz Lilliputiens tvornice igračaka je medo Cezar.

Kad ih sve stavimo na hrpu može se reći kako je njihov slogan  “world full of little wonders” ili “svijet pun malih čuda” stvarno istinit:)

To je uistinu svijet čuda. Ali i više od toga. 

Radi se o igračkama proizvedenima prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti koje su pažljivo osmišljene kako bi doprinosile djetetovu učenju i razvoju kroz igru.

Igračke su namijenjene prvenstveno bebama i djeci predškolske dobi te potiču kreativnost i razvoj u različitim fazama odrastanja.

Razvojne igračke

Za svaku Lilliputiens igračku može se reći da ima "ono nešto".

One su uzbudljive, iznenađujuće i izazovne, a dizajnirane su tako da stimuliraju dječju kreativnost, razvoj finih motoričkih sposobnosti i igranje uloga.

Lilliputiens igračke osmišljene su tako da potiču djecu na otkrivanje svojeg okruženje na razigran, ali edukativan način. Često su napravljene tako da ih dijete može stalno iznova otkrivati i ravijati percepciju.

Ono što se na prvu čini kao jednostavna lutkica, u sebi možda skriva još neka iznenađenja. 

Na primjer, lutkica Crvenkapica u sebi skriva tri lika do kojih se dolazi okretanjem lutke. Lutka je tako i Crvenkapica i baka i strašni vuk. 

Uz čudesne mogućnosti transformacije ove lutkice, pričanje priča postaje pravi doživljaj. I za vas i za dijete.

Na taj način Lilliputiens igračke omogućuju djeci da se zabavljaju, uživaju, uče i otkrivaju svijet u svojem ritmu.

Oprema za bajkovit dječji svijet

Lilliputiens je osnovan kao brend koji prvenstveno proizvodi platnene i plišane igračke za bebe i predškolce. S vremenom, tvrtka je na veselje brojnih malih i velikih obožavatelja proširila asortiman i danas Lilliputiens proizvodi zabavne školske torbe, dječje toaletne torbice, novčanike pa čak i kišobrane.

Želite li u dječju sobu unijeti dašak bajkovitog, Lilliputiens vam nudi i glazbene kutije, jako zabavne spremnike za igračke i druge stvari koje svakodnevici daju zaigranu čar.

U asortimanu imaju i neobične vreće za spavanje i druge proizvode pomoću kojih soba vašeg mališana može postati mjesto malih čuda. Kompletnu ponudu možete pogledati i na njihovoj web stranici i ako vam nešto zapne za oko mi ćemo vam rado pomoći da to i nabavite :)

Stimulirajte osjetila vašeg mališana

Kao što smo već i istaknuli, Lilliputiens igračke posebne su po jedinstvenom dizajnu koji će veseliti vaše mališane, a ujedno i potaknuti njihov razvoj od najranije dobi.

Lilliputiens zato osmišljava i opremu za bebe kojom će beba moći biti aktivna od prvog dana.

Primjerice, u Lilliputiens asortimanu možete naći takozvane aktivne podloge za igru koje daju bebi cijeli jedan mali, šareni i uzbudljivi svijet.

Neke podloge za igru mogu se koristiti već od prvog dana, dok su druge namijenjene za starije bebe.

 

Za bebe je tu i ponuda raznih mekanih igračaka mobile, koji se vrte iznad nježnih dječjih glavica i stimuliraju maštu.

Tu su i male plišane igračke, koje svojom veličinom stanu u male dječje ručice. Stiskavac Vicky proizvodi zvuk skvičanja kada mu stisnete tijelo, a kravica Vicky zvoni kada ju protresete.

Zbog načina na koji ispuštaju zvukove potaknut će vašu bebu da ih trese i gnječi, a to je za malu bebu tjelesna aktivnost koja utječe i na razvoj motorike.

Briga za sigurnost 

Lilliputiens posvećuje veliku brigu tome da igračke za djecu budu maksimalne kvalitete i sigurnosti. Sve igračke napravljene su od visoko kvalitetne i pažljivo odabrane tkanine.

Svaka njihova igračka prije puštanja u prodaju podvrgnuta je strogim testiranjima pa njihove igračke zadovoljavaju visoke sigurnosne standarde.

***

Nadamo se kako smo vam uspjeli približiti zašto je brend Lilliputiens poseban i zašto će Lilliputiens igračke potaknuti razvoj vaših mališana.

Želimo vam da uživate u igri. I neka nikad ne prestane :)

Uđi u Lilliputiens svijet