Početna Lafaboo blog Zovem se Lafaboo i danas imam dvije godine! Juuuuhuuu

Zovem se Lafaboo i danas imam dvije godine! Juuuuhuuu

Četvrtak, 05. listopad 2017.

Zovem se Lafaboo i imam dvije godine. Danas mi je rođendan, pozvat ću sve svoje prijatelje i samo ćemo se igrati i igrati… 

Da da. Danas slavimo jedan mali rođendan. Kao da je bilo jučer sjećamo se onog toplog jesenskog dana kada smo pogurnuli Lafaboo u veliki svijet interneta. 

Od tada su prošle već dvije godine, a “The new kid in town” postao je “The cool kid in town”.

Baš kao što se i malo dijete mijenja kada jednom zakorači u svijet, tako se i Lafaboo mijenjao.

Svako malo je rastao i postao još slađi, ljepši i bolji. 

Rodandan dvije godine

Od samog početka vodimo se idejom da na jednom mjestu okupimo:

  • kvalitetne igračke
  • igračke koje potiču maštu i kreativnost i
  • igračke toliko divne da se u njih na prvi pogled zaljubljuju i djeca i roditelji.

Želimo stvoriti svijet u kojem se roditelji i djeca zajedno igraju, svijet pun dražesnih i sigurnih igračaka i svijet s manje plastike

Na dan rođenja, prije dvije godine, Lafaboo je prvo ponudio igračke francuskih i belgijskih proizvođača Le Toy Van, Djeco, Janod i Lilliputiens.

Vi ste ih brzo zavoljeli  i znali smo da smo na pravom putu pa smo se počeli širiti

Nabavili smo preslatke lampice, postere i naljepnice nizozemskog brenda A Little Lovely Company kako bi svaka dječja soba mogla postati divno mjesto za igru.

Na proljeće smo se pobrinuli da ljeto ne prođe bez sunčanih naočala i nabavili smo najkul sunčane naočale za djecu francuskog brenda Izipizi.

Sunce nas je ovog proljeća podsjetilo i da će uskoro početi sezona fotografiranja šarenih noktiju na plaži. I na to koliko se male princeze i one malo veće frajerice vole uređivati. Kako bi njihovo lakiranje noktiju i šminkanje bilo sasvim sigurno nabavili smo najšarenije lakove za nokte i sjajila koje smo našli. Nailmatic Kids dolaze iz Francuske, a napravljeni su od prirodnih sastojaka!

Tijekom ljeta, kada su počeli godišnji i kada smo stalno selili igračke lijevo-desno (na moru, pa kod bake i djeda) sjetili smo se kako bi super bilo sve te igračke samo natrpati u vreću. Tražili smo i tražili i našli idealno rješenje. 2u1 vreće za skladištenje i podloge za igru fantastičnog dizajna belgijskog brenda Play&Go.

Slavimo rođendan i malo drugačije izgledamo

U dvije godine smo jaaaako narasli. I nije nam više bilo dovoljno naše početno ruho. Na drugi rođendan odlučili smo malo promijeniti izgled našeg web shopa. 

Imamo novi izbornik!

Djevojcica prirodna kozmetika Nailmatic

Od danas puno lakše možete naći što trebate i pregledati što sve imamo. 

Naš blog i Facebook

Od kada smo krenuli imamo i blog! Naši tekstovi govore o igri, učenju kroz igru, a iz tjedna u tjedan puni smo korisnih savjeta. 

Volite nas čitati. I mi volimo pisati 

Pratite nas i na Facebooku, javljate nam se preko društvene mreže, a jako smo sretni što smo uoči drugog rođendana skupili vas 8.000!

Našim najvjernijim kupcima šaljemo i posebne ponude i novosti preko našeg newslettera. Na njega se vrlo lako pretplatiti, a sasvim je besplatan.

Samo danas je naš rođendan, ali mi igru slavimo svaki dan!

Nastavite slavite s nama.

Neka igra nikad ne prestane