Početna Lafaboo blog Lafaboo ovaj tjedan slavi svoj osmi rođendan!

Lafaboo ovaj tjedan slavi svoj osmi rođendan!

Utorak, 10. listopad 2023.

Zovem se Lafaboo i u nedjelju 15.10. slavim svoj osmi rođendan!

Kao da je bilo jučer sjećamo se onog toplog jesenskog dana kada smo pogurnuli Lafaboo u veliki svijet interneta. 

Od tada je prošlo osam godina, a “The new kid in town” postao je “The cool kid in town”.

Baš kao što se i malo dijete mijenja kada jednom zakorači u svijet, tako se i Lafaboo mijenjao.

Svako malo je rastao i postao još slađi, ljepši i bolji. 

Od samog početka vodimo se idejom da na jednom mjestu okupimo:

  • kvalitetne igračke
  • igračke koje potiču maštu i kreativnost i
  • igračke toliko divne da se u njih na prvi pogled zaljubljuju i djeca i roditelji.

Želimo stvoriti svijet u kojem se roditelji i djeca zajedno igraju, svijet pun dražesnih i sigurnih igračaka i svijet s manje plastike. 

Na dan rođenja, prije osam godina, Lafaboo je prvo ponudio igračke francuskih i engleskih proizvođača Le Toy Van, Djeco, Janod i Lilliputiens.

Vi ste ih brzo zavoljeli i znali smo da smo na pravom putu pa smo se počeli širiti. 

Za one najmanje doveli smo popularni brend Sophie la girafe. Žirafica Sophie je kultna igračka koja je nastala 1951. godine te od tada nosi titulu najpoznatije prve bebine igračke. 

Na proljeće smo se pobrinuli da ljeto ne prođe bez sunčanih naočala i nabavili smo najkul sunčane naočale za djecu francuskog brenda Izipizi.

Sunce nas je na proljeće podsjetilo i da će uskoro početi zabavne igre na plaži i na to koliko se mališani vole igrati vani na otvorenom. Kako bi vanjske igre bile što zabavnije nabavili smo Quut brend koji nudi klasične igračke za plažu, kupanje i vrt. 

Tijekom ljeta, kada su počeli godišnji i kada smo stalno selili igračke lijevo-desno (na moru, pa kod bake i djeda) sjetili smo se kako bi super bilo sve te igračke samo natrpati u vreću. Tražili smo i tražili i našli idealno rješenje. 2u1 vreće za skladištenje i podloge za igru fantastičnog dizajna belgijskog brenda Play&Go.

Nakon ljeta i povratka u školu i vrtiće nabavili smo najkvalitetnije i najljepše termosice, kabanice, kišobrane popularnog skandinavskog, brenda Fresk koji dolazi iz Nizozemske. 

Za sve mališane otkrili smo GoBabyGo danski brend čije kolekcije jedinstvenih proizvoda osigurava lakše kretanje, prateći vašu bebu od najmlađih mjeseci pa sve do polaska u školu. 

Na zimu pobrinuli smo se da mališane nije strah od mraka te da mirno tonu u san zahvaljujući brendu Flow Amsterdam. Brend koji kreira vesele proizvode za djecu koji im život čine lakšim i zabavnijim.  

Kako bi svaka djevojčica imala svoju preslatku najbolju prijateljicu doveli smo razne brendove lutki i beba: Paola Reina, Guca, Llorens.

Za sve male šminkerice otkrili smo preslatke špangice, gumice i razne ukrase za kosu engleskog brenda Mimi&Lula kako bi svaka dječja frizura bila čarobna. 

Slavimo rođendan i malo drugačije izgledamo

U osam godine smo jaaaako narasli. I nije nam više bilo dovoljno naše početno ruho. Na drugi rođendan odlučili smo malo promijeniti izgled našeg web shopa. Od tada imamo novi izbornik s kojim puno lakše možete naći što trebate i pregledati što sve imamo. 

 

Naš blog, Instagram i Facebook

Od kada smo krenuli imamo i blog! Naši tekstovi govore o igri, učenju kroz igru, a iz tjedna u tjedan puni smo korisnih savjeta. 

Volite nas čitati. I mi volimo pisati.

Pratite nas i na Instagramu i Facebooku, javljate nam se preko društvenih mreža, a jako smo sretni što smo uoči osmog rođendana skupili vas puno.

Našim najvjernijim kupcima šaljemo i posebne ponude i novosti preko našeg newslettera. Na njega se vrlo lako pretplatiti, a sasvim je besplatan.

U nedjelju je naš rođendan, ali mi igru slavimo svaki dan!

Nastavite slaviti s nama.

NEKA IGRA NIKAD NE PRESTANE