Početna Lafaboo blog Lafaboo Play Klub: Vaš put do uštede i nagrada

Lafaboo Play Klub: Vaš put do uštede i nagrada

Ponedjeljak, 02. listopad 2023.

Dobrodošli u čaroban svijet Lafaboo Play kluba, gdje svaku kupnju nagrađujemo popustom! Ako još niste upoznati s ovim divnim svijetom, ne brinite. U ovom blogu ćemo vam otkriti kako postati članom kluba, kako sakupljati bodove i koristiti ih za ostvarivanje popusta na našim divnim igračkama.

 

Kako postati član Lafaboo Play kluba?

Ako se još niste registrirali na našem webshopu, članstvo je samo jedan klik daleko. Učlaniti se možete čak i dok pregledavate divne igračke na našem web shopu.

Na kraju svake igračke nalazi se pitanje: "Želite li uštedjeti određeni novčani iznos i postati član Lafaboo Play Kluba, te ostvariti popust od 5% prilikom svake kupnje?" Odgovor je naravno, "Da!". Samo kliknite na kvačicu i pri plaćanju će vam se narudžba umanjiti za 5% iznosa, a bodovi pribrojiti za buduće kupnje.

Nakon što ste se prijavili u klub, na e-mail će vam stići virtualna kartica s jedinstvenim brojem.

 

Kako se sakupljaju bodovi?

Sad kada ste postali član Lafaboo Play Kluba, možete početi sakupljati bodove. Za svaki utrošeni euro dobivate bodove. Bodovi se dodjeljuju za svaku kupnju bez obzira na način plaćanja. Ako ste se prijavili i kliknuli da želite biti članom kluba, automatski na svaku narudžbu dobivate 5% popusta - čak i ako se radi o prvoj narudžbi.

A kada skupite dovoljno bodova, ostvarujete pravo na veći popust.

Razred Utrošeno novaca Broj bodova Popust
1 do 199 € do 1449 5%
2 iznad 199.50 € iznad 1500 10%

 

Kad potrošite više od 199.50€, dobivate jednokratni popust od 10% koji možete iskoristiti pri sljedećoj narudžbi. Popust možete iskoristiti u roku od godine dana od dana kada ste postali član Lafaboo Play Kluba.

 

Kako koristiti Lafaboo Play Klub karticu vjernosti?

Prednost virtualne kartice je što je nikada ne možete izgubiti, osim ako izgubite pristup svom e-mailu! Za ostvarivanje popusta, jednostavno budite prijavljeni sa svojim korisničkim imenom tijekom kupovine, i spremni ste za ostvarivanje popusta.

 

Kako znati koliko bodova imate?

Ako želite provjeriti koliko bodova ste sakupili, samo se prijavite online. Tamo ćete pronaći sve vaše informacije koje ste unijeli tijekom pridruživanja klubu, uključujući i stanje vaših bodova.

 

I to je to! Zaista jednostavno. Preostaje vam samo da zavirite u predivan svijet igračaka i malih slatkih stvari za djecu, i krenete u svoj shopping iz udobnosti doma. Ne zaboravite sačuvati mail s virtualnom karticom, a ako negdje zapnete, uvijek se možete javiti na [email protected].

Postanite član Lafaboo Play Kluba danas i krenite u uzbudljivu avanturu popusta i nagrađivanja! Vaši mališani će biti oduševljeni, a vi ćete biti zadovoljni zbog uštede koju ostvarujete dok djeci pružate samo najkvalitetnije igračke.

 

Najbolje igračke za djecu pronađite na lafaboo.com