Početna Lafaboo blog I kiša može biti zabavna uz našu ponudu kabanica, čizmica i kišobrana!

I kiša može biti zabavna uz našu ponudu kabanica, čizmica i kišobrana!

Ponedjeljak, 30. listopad 2023.

Stigla nam je jesen, a uz nju i kiša! No kiša nužno ne mora biti depresivna, tužna, naprotiv, može biti baš zabavna i predivna. U Lafaboo raznovrsnoj ponudi proizvoda, jedan brend se posebno ističe kvalitetom svojih materijala koji su u skladu s prirodom, napravljeni od recikliranih materijala. Fresk, brend koji dolazi iz Nizozemske, posebno se ističe po svojoj ponudi kabanica, čizmica i kišobrana. U skandinavskom stilu i nježnim bojama, osvojio je srca roditelja i djece diljem svijeta.

No tu su i Djeco kišobrani koji su jednostavno neodoljivi. Svojim šarenim i veselim detaljima oduševljavaju djecu, a i roditelje. 

 

Kabanice

Uz ove preslatke Fresk dječje kabanice, s različitim motivima, djeca će sigurno zavoljeti kišu. Kabanica je napravljena od recikliranog poliestera, vodonepropusna je, i time štiti vaše dijete i od najveće kiše. Obložena je mekom pamučnom podstavom, što je čini savršenom za prijelazno razdoblje. Na zglobovima se nalaze elastične manžete koje onemogućuju ulazak vlage izvana i time drže ruke vašeg djeteta toplima i suhima. Osim Fresk kabanica tu si i preslatke Djeco kabanice  s različitim motivima, zbog kojih će vaša djeca sigurno zavoljeti kišu! Kabanica je mekana te omogućuje da štiti vaše mališane, a djeca će se u njoj lako kretati. Kabanica se lako oblači preko glave te je u obliku pelerine.

Sigurni smo da će se vaša djeca oduševiti ovim kabanicama.

Čizmice

Uz ove slatke dječje čizmice, zabava na kiši je zagarantirana. Čizmice su ukrašene divnim razigranim motivima koji će vašim mališanima uljepšati kišne dane i uveseljavati skakanje po lokvama. Sviđa li vam se više jež, maslačak, pingvin ili kit, sigurni smo da koji god motiv izaberete, da će vaši najmanji biti oduševljeni. Čizmice su napravljene od 100% prirodne gume, bez štetnih kemikalija te imaju neklizajući potplat.

Kišobrani

Dječji kišobran dolazi kao šećer na kraju. Kada vaša djeca obuku čizmice i kabanicu, kišobran će doći kao savršen detalj koji će im dodatno pomoći da ne pokisnu. Odlično će zaštiti vaše mališane, tako da neće završiti kao mokri mišići, a njihovi će prstići biti sigurni zbog posebno dizajniranog mehanizma koji ih štiti.

Uz svu ovu dječju opremu koju će staviti na sebe, mogu skakati po onim najvećim lokvama i uživati u zabavi na kiši.

Uz Lafaboo ponudu čizmica, kabanica i kišobrana, igranje na kiši je zabava koja se ne propušta.