Početna Lafaboo blog [Predstavljanje brenda] IZIPIZI: Naočale za totalno cool klince

[Predstavljanje brenda] Izipizi: Naočale za totalno cool klince

Srijeda, 18. srpanj 2018.

Jeste li sigurni da znate koliko sunce može biti opasno za dječje oči? Posebno bebine...

Vožnja u autu ili vrijeme provedeno na suncu, uz more, bazen ili u običnoj šetnji gradom može ozbiljno oštetiti osjetljive dječje okice.

Istovremeno su sve mame svjesne koliko je teško na bebinu glavu staviti šeširić i kapu, a da je beba ne odbaci. A tek sunčane naočale... to je gotovo nemoguće.

Djeci nošenje naočala stvara osjećaj nelagode. Žuljaju ih, a oni koji još ne znaju reći "mama, skini mi to", znaju vrlo jasno dati do znanja da im smetaju.

Dječji obrazi nisu kao kod odraslih. Mnogo su sitniji, lice je ravnije i nosić manji pa naočale teško stoje na glavi.

Ne brinite, IZIPIZI  je mislio na sve, a njihove naočale imaju puno prednosti koje će vas oduševiti:

  • Imaju adekvatnu UV zaštitu,
  • Dostupne su s polariziranim lećama,
  • Izuzetno su mekane i savitljive,
  • Naočale za bebe dolaze s fleksibilnom silikonskom trakom,
  • Odlično su upakirane,
  • Dostupne su u tri različite veličine,
  • Prihvatljivih su cijena.

Uz sve ove tehničke prednosti, IZIPIZI naočale izgledaju zaista preslatko na klincima koji definitivno neće proći nezapaženo na gradskoj špici ili morskoj rivi.

Krenimo redom... 

IZIPIZI - moderno, veselo, trendy

IZIPIZI je francuski brand koji u svojoj ponudi ima naočale za čitanje, sunčane naočale i naočale za zaštitu od ekrana. One su trendy, inovativne i šarene te su dostupne u različitim bojama i stilovima.

Svaki par je pakiran u poklon kutiji koja sadrži i mekanu futrolu za naočale.

Sun Kids sunčane naočale za djecu od 12-36 mjeseci

Sunčane naočale za bebe

Osim boja i stilova naočale su dostupne u tri različite veličine, a IZIPIZI je jedan od rijetkih brendova koji u svojoj ponudi ima i sunčane naočale za bebe:

  1. #SUN BABY - naočale namijenjene bebama od 0-12 mjeseci
  2. #SUN KIDS - naočale namijenjene djeci od 12-36 mjeseci
  3. #SUN JUNIOR - naočale namijenjene djeci od tri do 10 godina

Naočale za bebe se od ostalih razlikuju u tome što su, naravno, manjih dimenzija te imaju ultra fleksibilnu silikonsku traku koja se vrlo lako može namijestiti na krila naočala i pomaći bebi da joj ne ispadnu s glave.

IZIPIZI SUN BABY

Sun Kids sunčane naočale za bebe do 12 mjeseci

100% UV zaštita

Da će vaši najmanji biti poptpuno zaštićeni od sunca, IZIPIZI potvrđuje kategorijom zaštite. Naime, sve naočale imaju 100% UV zaštitu treće kategorije te su izuzetno preporučljive zbog adekvatne zaštite od refleksije i sunčeve svjetlosti.

Šareni dizajn i inovativne leće

Naočale su vrlo jednostavnog i trendy dizajna te su dostupne u raznim bojama - plavoj, crvenoj, žutoj, zatim u kombinaciji s bojom kornjačevine te bijeloj i crnoj. Osim šarenih okvira, naočale imaju i najmodernije polarizirane leće u plavoj, zelenoj i žutoj boji.

Polarizirane leće idealne su za vrijeme provodeno uz more ili bazen. Od akrilnih leća razlikuju se u tome što odbijaju površinski odbljesak pa blokiraju reflektiranje UV zraka u oči.

Modni dodatak za cool klince

Zbog svojeg atraktivnog izgleda naočale IZIPIZI postale su neizbježan modni dodatak među velikima i malima. Vrlo ih je lako kombinirati uz sve odjevne kombinacije, a uz njih će vaši klinci sigurno uživati u ljetu.

Osim što su jednostavne, lagane, trendy i cool i njihova je cijena vrlo prihvaljiva.

Naočale za dječake i djevojčice

Naočale IZIPIZI također se uklapaju u našu priču u kojoj nema podjela pa ih mogu nositi i dječaci i djevojčice. Totalno cool, zar ne?

Naočale IZIPIZI mogu nostiti i dječaci i djevojčice

Vrlo smo ponosni na naše novitete i ponudu IZIPIZI sunčanih naočala za djecu koje od sada možete pronaći u Lafaboo web shopu

Provjerite ponudu IZIPIZI cool naočala za djecu