Početna Lafaboo blog GoBabyGo - modni dodatak koji će vašoj djeci olakšati puzanje i prve korake

GoBabyGo - modni dodatak koji će vašoj djeci olakšati puzanje i prve korake

Utorak, 22. veljača 2022.

GoBabyGo je danski brend, osnovan 2013. godine s ciljem poboljšanja motoričkih sposobnosti kod djece. Priča započinje s preranim rođenjem jednog djeteta, kojem je, da bi sustigao drugu djecu svoje dobi, bila potrebna dodatna pomoć s motoričkim sposobnostima i ravnotežom. Tu se javila ideja i potreba za odjećom koja bi djeci olakšala puzanje i hodanje. Rješenje problema su bili gumeni jastučići.

Nakon toga krenuo je proces dizajniranja niza dječje odjeće s jedinstvenim gumenim jastučićima koji bi spriječili klizanje djece po skliskim površinama i na taj način im pružili sigurnost.

S posebno dizajniranom crawl kolekcijom, misija brenda je podržati i motivirati dječju sposobnost da se igraju i fizički razvijaju. Kolekcija proizvoda sastoji se od tajica i čarapa za puzanje, zatim zaštite za puzanje, rukavica i protukliznih čarapa. Materijali u velikoj većini obuhvaćaju pamuk, zatim vunu i bambus. Prozračnost materijala omogućuje osjetljivoj koži djece da diše. Sjajna stvar kod bambusa, kao materijala, je on ima mogućnost samoregulacije temperature, što znači da će nožicama vaših mališana biti ugodno i tijekom ljeta.

Naglasak treba staviti i na održivost i Oeko-Tex standard 100 koji brend posjeduje. Svi znamo koliko je održivost danas bitna i koliko treba paziti što vaša djeca nose i čime se igraju.

Uz GoBabyGo, dijete se lakše kreće

Činjenica je da sve više djece ima problema s motoričkim sposobnostima. GoBabyGo kolekcija proizvoda osmišljena je da svako dijete na pravi način starta sa svojim motoričkim sposobnostima. S gumenim jastučićima na koljenima i stopalima optimalno se stimulira ravnoteža i daje djetetu dodatna stabilnost, što ga čini pokretljivijim i puno hrabrijim. Samim time što se dijete može kretati bez problema, daje mu više energije za istraživanje, učenje novih stvari i puno više hrabrosti za igranje.

Kvalitetno razvijene motoričke sposobnosti daju vašem djetetu i osjećaj vlastite vrijednosti. Studije pokazuju da bebe koje razvijaju svoje motoričke sposobnosti kasnije od uobičajenog teže uče nove stvari (npr. u školi) i mogu imati problema s druženjem kasnije u životu. Svako se dijete rađa s nekim motoričkim sposobnostima, ali te vještine treba rano kultivirati kako bi djetetu dali najbolji mogući početak u životu. Kasnije, kako dijete bude raslo i razvijalo se, dobre motoričke sposobnosti će ga ojačati i društveno i profesionalno.

Gumeni jastučići na dječjim koljenima i stopalima sprječavaju klizanje, tako da vaši mališani mogu sa samopouzdanjem učiniti svoje prve korake! Zaštita za puzanje, tajice i hulahopke, idealne su za mališane koji vole istraživati i veselo puzati u kući, ali i vani, gdje ih štite od ogrebotina i ozljeda.

Osim za djecu koja pužu, GoBabyGo tajice, hulahopke i čarapice, dobar su izbor i za djecu koja već hodaju jer ih gumeni jastučići na stopalima štite od klizanja.

GoBabyGo rukavice čine igru na otvorenom lakšom i zabavnijom jer s njima djeca lakše mogu držati stvari svojim malim rukama. Neće osjećati strah da će im nešto iskliznuti iz ruke, nego se mogu usredotočiti samo na zabavu!

GoBabyGo kao modni dodatak

Ružičaste, svijetloplave, ljubičaste, sive, ili možda hulahopke boje senfa? Pogledajte cijelu ponudu GoBabyGo tajica, čarapica, hulahopki i rukavica. Veliki izbor različitih boja omogućuje vam da uskladite, na primjer, hulahopke sa suknjicom za svoju djevojčicu, koja će zablistati u svojoj novoj modnoj kombinaciji.

GoBabyGo je brend koji svaki roditelj treba i mora imati. Osim što poboljšava motoričke sposobnosti djece, također im pruža stabilnost, hrabrost, i poriv za istraživanjem i učenjem.

Asortiman proizvoda pronađite na našem Lafaboo web shopu.