Početna Lafaboo blog Fresk noviteti za plažu

Fresk noviteti za plažu

Ponedjeljak, 17. lipanj 2024.

Ljeto kuca na vrata, a Fresk ima sve što trebate za dan na plaži s klincima. Od šešira s UV zaštitom, kupaćih pelena, do praktičnih termos boca, osigurajte da vaše ljeto bude puno igre i avantura uz najvišu razinu zaštite i udobnosti.

Svake godine smo u potrazi za novim načinima kako vama i malcima uljepšati dane. Fresk nam ove godine predstavlja dječje šešire i pelene za kupanje u potpuno novim bojama! Više o tome u nastavku.

 

Fresk šeširići s UV zaštitom

S dolaskom toplijih dana, zaštita od štetnih sunčevih zraka postaje prioritet. Fresk šeširići s UV zaštitom su više od modnog dodatka; oni su neophodan alat za zaštitu vaših mališana. Ovi šeširi pružaju optimalnu zaštitu za vrat, uši i lice vašeg djeteta, a dolaze u dvije šarmantne boje. Praktične vezice omogućavaju reguliranje širine i pobrinut će se da šeširić ne klizne s glave, omogućavajući malcima sigurno uživanje u ljetnim radostima.

 

Fresk dječje pelene za kupanje

Osim što su preslatke, Fresk dječje pelene za kupanje dizajnirane su kao praktično rješenje za bebe na plaži. Ove pelene se mogu ponovno koristiti nakon pranja i opremljene su zaštitnim faktorom 50, štiteći vašeg mališana dok istražuje morske dubine. Dostupne su u nježno rozoj i mint boji, a sa preslatkim morskim motivima, malci će biti glavne face na plaži.

Fresk Dječji UV Pončo Ručnik

Ovaj ručnik je dizajniran s misijom da pruži maksimalnu udobnost i zaštitu vašim mališanima tijekom dugih sati provedenih na plaži. Vrlo je praktičan za plažu jer omogućuje djeci lako presvlačenje. Kapuljača štiti nježne glavice od vjetra i sunčevih zraka, omogućavajući vašem djetetu da sigurno uživa u igranju pored mora ili bazena. Fresk Dječji UV Pončo Ručnik dolazi s zaštitnim faktorom 50, što osigurava dodatnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka dok se vaše dijete zabavlja na suncu. Ovaj proizvod je savršen spoj stila, funkcionalnosti i zaštite, čineći ga nezaobilaznim dijelom ljetne opreme svakog djeteta.

Svi noviteti su napravljeni od recikliranog najlona koji osim što je funkcionalan, predstavlja ekološku alternativu tradicionalnim materijalima.

Zamislite samo koliko cool će vaša bebica izgledati u matching šeširiću, kupaćim pelenama i ponču!

 

Ostali must-have proizvodi za plažu

Za duge dane na plaži, važno je ostati hidriran i nahranjen. Fresk posude za hranu i termos boce čuvaju hranu i piće hladnima do 24 sata i toplim do 12 sati, čineći ih savršenim za sve vrste izleta.

Također, ne propustite Fresk kupaće kostime za dječake i djevojčice, koji su jednako funkcionalni koliko su i zanimljivi. Bilo da je riječ o izgradnji dvorca od pijeska ili učenju prvih plivačkih pokreta, ovi kupaći kostimi dizajnirani su da pruže slobodu kretanja i zaštitu od sunca.

 

Sada znate kako da vaše dijete uživa u svakom trenutku na plaži, uz potpunu sigurnost i udobnost.

Pronađite svoje fresk proizvode za plažu!