Početna Lafaboo blog Zabavne igračke idealne za plažu - prednosti BAKOBA setova

Zabavne igračke idealne za plažu - prednosti BAKOBA setova

Ponedjeljak, 01. kolovoz 2022.

Sagradite automobil, motocikl, robota, vjetrenjaču, zrakoplov ili čitava životinjska kraljevstva! Zvuči zanimljivo, o čemu se radi? Radi se Bakoba konstrukcijskim setovima koji inspiriraju djecu, potiču njihovu kreativnost i poboljšavaju motoričke sposobnosti. 2021. godine BAKOBA setovi bili su odabrani kao jedne od najboljih STEM igračaka (od strane Newsweeka i STEM.org).

Imaju STEM certifikat kao edukativna igračka koja potiče dječje motoričke sposobnosti i kreativnost. Uz to, Bakoba je dobitnik Red Dot nagrade za inovativan dizajn igračke. Ove mekane kocke za slaganje su napravljene od netoksične EVA pjene i mogu se prati u perilici rublja.  Pročitajte više o prednostima Bakoba setova i pronađite idealni set za svoje dijete. Ne zaboravite, možete ih ponijeti čak i na plažu! 

Bakoba setovi potiču kreativnost i razvijaju motoričke sposobnosti

Malim graditeljima neće manjkati ideja za gradnju - želite li sagraditi automobil, motocikl, robota, zrakoplov ili nešto drugo? Bakoba ima igračke s kojima se dijete može zabavljati satima, a ujedno će razviti vještine koje im mogu pomoći u rješavanju problema, motoričke vještine, kao i kreativnost.

Zahvaljujući konektorima koji dolaze u Bakoba setovima, možete kombinirati dijelove i spajati ih s ostalim igračkama, mogućnosti je bezbroj! Osim toga, granica nema ni što se tiče dobi jer djeca neće brzo prerasti ove igračke, već mogu rasti zajedno s njima. Prilagođene su za djecu od dvije do devet godina, ali s njima će se poželjeti igrati i starija djeca.

Bakoba konstrukcijski setovi STEM igračka

S Bakoba setovima možete se igrati u moru, na bazenu i u kadi

Jedna od velikih prednosti ovih Bakoba setova je da su vodootporni. Možete ih ponijeti u kadu ili na bazen, a dobra vijest je da su super i za plažu!  

Ahoooy kapetane, dižemo sidra i krećemo u nove morske avanture! Idealna morska igračka koju možete izgraditi pomoću Bakoba konstrukcijskih setova je brodić koji može plutati u moru. 

Konstrukcijski set Pioneer Bakoba

Sigurne igračke od održivog materijala

Dijelovi, za građenje čudesnih igračaka, su od netoksične EVA pjene koja u sebi ne sadrži ftalate ni druge štetne supstance.Također, materijal se vrlo lako održava i može se čak i oprati u perilici rublja. Dijelovi se mogu savijati bez pucanja, a ako djetetu ispadnu, ne morate brinuti da će stvarati buku. 

Naručite Bakoba set, zabavnu didaktičku igračku s kojom se vaše dijete može igrati bilo gdje, čak i u vodi! Vašem djetetu je dosadno u kadi i ne voli se kupati? Uz Bakobu, kupanje će postati luda zabava!