Datum objave: 11.05.2016

Mi u Lafaboo jako pomno biramo brendove igračaka koje distribuiramo.

U moru proizvođača tražimo one koji garantirano nude kvalitetne, sigurne i razvojne igračke za vaše najmlađe.

Već smo predstavili brendove Le Toy Van i Lilliputiens, a sada je na red došao i naš najnoviji brend Djeco.

Nedavno smo ga otkrili i odmah se zaljubili!

Što ga čini posebnim? Mnogo toga.

Kao prvo to je brend koji ima viziju. Pokreće ih nepokolebljiva želja da u svijet dječjih igračaka unesu kvalitetu dizajna i estetike, ali i izvrsnosti u svim pogledima. 

Njihove prekrasne kolekcije igračaka rezultat su predanog rada kreativnog tima dizajnera i umjetnika koji se trude vidjeti svijet kroz dječje oči.

Brend je posebno prepoznatljiv po većem broju proizvoda i za stariju djecu.

Simbol brenda je gekon, veseli gušter koji je simbol sreće u domovima obitelji u jugoistočnoj Aziji.

Priča o brendu Djeco

Radi se o francuskom brendu kojeg je 1954. godine osnovala Véronique Michel-Dalès. U to vrijeme jako se malo žena upuštalo u poslovne pothvate, ali Véronique je imala jasnu viziju što želi.

Osmislila je edukativne, dječje igračke koje su bile atraktivne, inteligentne i zabavne. Koliko su uspješne bile, svjedoči i to što su osvojile četiri Oscara za igračke 1960. godine.

Obiteljski posao nastavio je 1997. godine njezin sin Frédéric koji je također osmislio kolekciju edukativnih igračaka, a otišao je i korak dalje. Nadaren za umjetnost i kreativu Frédéric je svoj talent prenio u dječje igračke koje promiču dizajn, crtanje i estetiku. 

Na tim je temeljima nastala tvornica igračaka Djeco u kojoj danas jako velik tim ljudi radi na dizajniranju inteligentnih, kreativnih, razvojnih i sigurnih igračaka.

Kreativnost, estetika i sigurnost

Dizajneri igračaka Djeco tvornice igračaka ističu kako je kreacija ono što ih pokreće te ju dizajnom igračaka nastoje prenijeti i na mališane. 

- Nemamo potrebe za ulaganjem u skupi marketing ili u sofisticirane komunikacijske strategije. Radije to vrijeme trošimo na osmišljavanje lijepih igračaka na koje smo ponosni. Tako se bolje zabavljamo, a naš način rada se isplati - kažu u tvornici Djeco.

Iako su im kvaliteta i estetika izuzetno važne, u Djecu ne gube iz vida praktičnu i razvojnu stranu igranja s Djeco igračkama.

- Želimo stvarati igračke koje će buditi dječji osjećaja čuđenja, maštu i želju za otkrivanjem. Zato svaku igračku razrađujemo do najmanjeg detalja, a rezultat su igračke koje vole i roditelji i djeca - kažu u Djecu.

Uz kvalitetu, estetiku, praktičnost i kreativnost sve Djeco igračke jamče i sigurnost.

Prije lansiranja proizvoda na tržište, igračka se prvo ispituje u tvornici, a zatim ide na provjeru kod akreditiranih agencija.

- Jer sigurnost nije igra - kažu u Djecu.

Kreativne aktivnosti za djecu uz Djeco ;)

Brend Djeco je prepoznatljiv po širokom asortimanu proizvoda, a posebno su prepoznatljivi po većem broju proizvoda za stariju djecu i po igračkama koje promiču kreativni razvoj.

Istaknut ćemo njihovu liniju proizvoda za kreativne aktivnosti uz koje će vaši mališani postati pravi mali umjetnici :)

Kreativne igračke za najmlađe

Neka vaša djeca nauče crtati korak po korak zahvaljujući korisnim Djeco karticama Crtanje korak po korak ili otkriju suvremenog umjetnika u sebi uz kolaž za najmlađe

Kreativni resursi za malo veće umjetnike

Otkrijte kreativca u vašim klincima uz odličan set za crtanje s drvenim bojicama ili potaknite djecu na rad rukama uz origami set.

Mogli bi i dalje nabrajati fantastične igračke iz Djeco kolekcije, ali tome ne bi bilo kraja ;)

Najbolje da sami pogledate ili još bolje date svojim mališanima mogućnost da isprobaju otploviti u svijet mašte uz Djeco igračke.

Uvjereni smo kako će uživati.

Nađi Djeco igračku