Početna Lafaboo blog Djeco vodič za kupnju poklona po godištu

Djeco vodič za kupnju poklona po godištu

Četvrtak, 31. kolovoz 2023.

Djeco je francuski brend koji je osvojio srca roditelja i djece svojim maštovitim i visokokvalitetnim igračkama. S predanošću razvijanju kreativnosti i sposobnosti mališana, Djeco nudi raznolik spektar igračaka osmišljenih kako bi zainteresirale mlade umove kroz igru.

Od inovativnih puzzli i kreativnih setova do interaktivnih igara i edukativnih aktivnosti, proizvodi marke Djeco pažljivo su oblikovani kako bi potaknuli znatiželju i istraživanje kod djece svih uzrasta.
Za vas smo pripremili popis najljepših Djeco poklona za mališane ovisno o njihovoj dobi.  

 

0-1 god

Prvi koraci roditeljstva su posebni i važni, a odabir igračaka za bebu od 0-1 godine može biti izazovan. Brend Djeco nudi raznolik izbor igračaka koje potiču razvoj najmlađih. Evo nekoliko sjajnih opcija:

  • Dječji mobile Promet - Ovaj dječji mobile pomaže razvoju dječjih vizualnih sposobnosti, a sastoji se od preko 20 različitih vozila napravljenih od laganog kartona.
  • Kocke za slaganje s gumenim životinjama Topanifarm - Lagane, šarene i zabavne, ove kocke potiču razvoj osjetila i motoričkih vještina, a uz kocke dolaze gumene životinjice koje su sigurne za žvakanje.

1-2 god

Djeca od prve do druge godine života istražuju svijet oko sebe i razvijaju svoje vještine. Djeco igračke su osmišljene kako bi podržale i ovu fazu razvoja: 

  • Piramida za slaganje Životinje - Kocke za slaganje napravljene su od čvrstog kartona i s jedne strane imaju preslatke životinjice, kako bi maleni naučili cijelo životinjsko carstvo.  
  • Velike primo puzzle Džungla - Jednostavne slagalice sa većim dijelovima pomažu razvoju koordinacije i rješavanju problema. 

 

2-3 god

U dobi od druge do treće godine, djeca postaju sve kreativnija i znatiželjnija. Djeco igračke potiču maštovitu igru i razvoj finih motoričkih vještina: 

  • Bojanje vodom Nebo - Uz ovu zabavnu bojanku djeca će se beskonačno zabavljati, a i mame će biti oduševljene jer ne stvara nered, napunite priloženu olovku vodom i krenite bojati, a kada se slika posuši možete je bojati ispočetka i tako svaki put. Ova bojanka potiče umjetnički izražaj i finu motoričku koordinaciju. 
  • Kreativni set za modeliranje Pop - U ovom setu nalazi se plastelin u 4 boje koji je izrazito mekane teksture, prilagođen baš nježnim dječjim ručicama, ne morate brinuti, ne ostavlja nikakve tragove, a moći ćete ga koristiti više puta. Ova igra pomažerazvoju maštovite igre i kognitivnih vještina. 

 

3-4 god

U ovoj dobi, djeca razvijaju složenije društvene i kreativne vještine. Djeco igračke podržavaju ovaj razvojni korak:

 

4-5 god

U ovoj dobi, djeca postaju znatiželjnija i žele istražiti svijet oko sebe. Djeco igračke potiču istraživački duh i razvoj znanja: 

  • Crtanje korak po korak životinje - neka vaša djeca nauče crtati korak po korak uz ove korisne kartice. Svaka kartica ima 4 skice s jedne i 4 skice s druge strane, na kojima se redom prikazuje kako nacrtati određenu životinju. 
  •  Edukativne puzzle Životinje svijeta - puzzle s brojevima, slovima ili geografskim kartama podržavaju učenje kroz igru. 

 

5+ god

Za djecu od 5 godina i stariju, Djeco nudi izazovnije igračke koje potiču razvoj kritičkog razmišljanja i kreativnosti: 

  • Kreativni set Napravi sam Dinosauri - Setovi s dijelovima za sastavljanje omogućavaju djeci da grade različite strukture i razvijaju fine motoričke vještine. 
  • Igra mozaik Leptir - Napravite prekrasne mozaike ukrašavajući vilinske leptire. U tome će Vam pomoći maleni kvadratići svjetlucave pjene koja se lijepi na vilinska krila. 

 

Brend Djeco nudi raznolike igračke koje prate razvoj djece u različitim dobima. Bez obzira na dob, Djeco igračke potiču kreativnost, razmišljanje i zabavu, te su zato definitivno savršen izbor prilikom biranja poklona za mališane! Nadamo se da vam je vodič pomogao odlučiti koju Djeco igračku pokloniti svome malcu.

 

Cijelu Djeco ponudu možete pronaći na linku.