Početna Lafaboo blog Dječji kostimi za maškare

Dječji kostimi za maškare

Ponedjeljak, 29. siječanj 2024.

Maškare kucaju na vrata, a djeca još nemaju svoj kostim? Budite bez brige jer u nastavku donosimo prijedloge koji će oduševiti sve malce.

Pokazat ćemo vam i točno što vam treba kako bi sastavili kostime koji će oživiti čaroliju maškara!

 

1. Vila iz bajke

Zamislite svoju malu princezu kako svjetluca u bajkovitom kostimu vile. Sve što vam treba za ovaj kostim su svjetlucava krila, čarobni štapić i vilinska suknja. Neka čarolija započne za maškare, ali ova suknjica može donositi dašak magije i u svakodnevnom životu jer je pogodna za nošenje u svim prilikama.

 

2. Šarmantni šišmiš

Krila nisu rezervirana samo za vile! Ovih maškara malci se mogu transformirati u šišmiša uz pomoć ovih crnih baršunastih krila s detaljima zvijezda i mjeseca. Kostim će dodatno uljepšati i rajf sa šišmišima, te torba u obliku šišmiša.

 

3. Superheroj u akciji

Svaki mališan voli superheroje, a ovih maškara to mogu postati uz pomoć ovog superheroj seta koji se sastoji od baršunaste bordo krune i dvije manžete za zapešća - sve ukrašeno s motivima munje. Neka maškare budu prilika za hrabre misije uz novostečene supermoći!

 

4. Svečana kraljica

Djevojčice koje sanjaju o tome da budu kraljice, napokon to mogu ostvariti, a za to će im trebati samo dvije stvari. Niti jedna kraljica ne može vladati bez krune, a ova baršunasta plava kruna ima vrpcu pomoću koje se veličina može prilagoditi opsegu glave. Uz krunu, kraljicama treba i plašt. Uz njih će se pretvoriti u prave vladarice dalekih kraljevstva.

 

 

5. Vještica čarobnica

Ova vještica nije nimalo strašna, dapače nama je preslatka! Za ovaj kostim trebat će vam čarobni štapić, rajf sa šeširićem, crna suknja od tila i čarobni plašt. Mala čarobnica oduševit će sve goste plesa pod maskama! 

 

Evo, sad sve znate i spremni ste za čarobne maškere s djecom.

Ne zaboravite da svi kostimi mogu služiti u igri uloga i nakon što maškare završe.

 

Na Lafaboo web shopu pronađite sve najljepše kostime za maškare!