Početna Lafaboo blog Čarolija ovih blagdana počinje uz božićne Lafabox setove

Čarolija ovih blagdana počinje uz božićne Lafabox setove

Ponedjeljak, 21. studeni 2022.

Stiže nam najljepše razdoblje u godini – Božić. Djeca diljem svijeta željno iščekuju blagdansku čaroliju, pravljenje kolača, ukrašavanje kuće, kićenje bora, ali možda najviše božićne poklone. No prije nego što ih dočeka poklon ispod bora, Lafaboo je ove godine za njih pripremio 4 božićna Lafabox seta koja su jednostavno savšena. Ovi setovi su idealna uvertira za blagdansko raspoloženje.

1. Božićna čarolija

Ovaj čarobni božićni set sadrži predivne stvari koje će oduševiti svaku djevojčicu. Set se sastoji od Kaloo lutke koja će sigurno postati najbolja prijateljica vaše djece. Pored lutke, u setu možete pronaći Djeco lančić i Mimi&Lula ukosnice, koje spremno čekaju ročkase i blagadanske zabave. I za kraj, u setu se nalazi snježna kugla koja će vaše djevojčice odvesti u svijet mašte i čarolije.

2. Ho-ho-ho!

Ove blagdane smo pripremili nešto jako zanimljivo za sve znatiželjne i kreativne dječake. Ho-ho-ho Lafabox sadrži set retro autića koje vaši dječaci neće ispuštati iz ruku. Ono ćemu će se djeca najviše razveseliti su setovi u kojima će pokazati svoju kreativnost i samostalno napraviti avione i dinosaure. Za kraj, u setu se nalazi preslatka snježna kugla koja će, ovih blagdana, obogatiti svaku dječju sobu.

3. Jingle bell rock

Kakav bi to Božić bio bez veselja i glazbe? Ovih blagdana okupite svoju djecu i napravite pravi mali bend. Ovaj set koji je univerzalan, namijenjen djevojčicama i dječacima, sadrži mali bubanj, tamburin, marakas i flautu. Božićno veselje može započeti!

4. Set za najmlađe

Za vaše preslatke bebice pripremili smo jedan idealan set koji sadrži Kaloo mazilicu, koja će biti neizostavni dio rituala za spavanje. Tu je i plišana zvečka Pablo koja, kada se protrese, ispušta veseli zvuk zveckanja koji potiče osjetila vaših bebica. U setu se nalazi i žirafica Sophie koja je poznata kao najbolja prijateljica vaše bebe od njezina prvog dana. I za kraj tu je i držač za dude, uz koji će dude vaših beba uvijek biti čiste i spremne za upotrebu.

U ovim Lafabox božićnim setovima uživat će i djeca i roditelji!

LAFABOX SETOVI