Datum objave: 12.12.2019

Blagdani su praktički pred vratima.

I jako im se veselimo.

Najželjnije ih sigurno iščekuju mališani, jer zna se da je to doba godine u kojem ih Djed Božićnjak obilazi i daruje željenim poklonima.

I vi naravno želite da se vašim najdražim klincima usta razvuku u širok osmijeh kada odmotaju poklon koji ste im stavili pod bor.

Ako nemate ideje za poklon za Božić - ne brinite, mi smo se malo potrudili i donosimo vam popis najboljih božićnih poklona za omiljene malce u vašem životu.

Ono najbolje što će svaki roditelj znati cijeniti je da božićne poklone za djecu možete naručiti preko našeg web shopa i tako izbjeći gužvu u shopping centrima.

Osim toga, vaše božićne poklone ćemo i besplatno zamotati u cool besplatna poklon pakiranja. Vi trebate samo prilikom narudžbe odabrati jedan od tri papira za zamatanje.

Možete li zamisliti jednostavniju božićnu kupovinu poklona za djecu? Nismo ni mislili! :) Pa, krenimo.

Najbolji božićni pokloni za djecu od 0 do 3 godine

1. Žirafa Sophie senzorička lopta

Idealan poklonu za bebe koje tek ulaze u svijet igre je senzorička lopta Sophie la girafe napravljena od 100% prirodne gume!

Njezine žarke boje, male rupe i različito teksturirani dijelovi zabavljat će bebu i stimulirati njezina osjetila, a zbog ergonomskog dizajna i male težine bebe ju neće htjeti ispustiti iz ručica.

Kupi senzoričku loptu za 149,00 kuna

2. Mekane kocke - Set od 6 komada

Mališane od godine dana do 3 godine pod borom mogle bi razveseliti mekane kocke koje, kada se slože, postaju pravi mali totem.

Osim što su lijepe i zabavne, ove numerirane kocke će različitim materijalima, bojama i zvukovima probuditi kreativnost i znatiželju pametnih glavica.

Kupi kocke za 249,00 kuna

3. Kaloo veliki princ

Ako tražite mekano društvo za vašu bebu ili mališana, nema ljepšeg od velikog polarnog Kaloo mede! On je princ svih plišanih medvjedića, sa zlatnom krunom na glavi i gustim, najnježnijim bijelim krznom kakvo niti jedan drugi medo nema. 

Bit će divno iznenađenje ispod bora zapakirano u vlastitoj, posebnoj poklon kutiji elegantnog dizajna.

Kupi velikog princa za 599,00 kuna

Najbolji božićni pokloni za djecu od 3 do 6 godina

1. Set za igru - Keksići

Tko voli peći i ukrašavati medenjake za Božić? Ako je vaš mališan pravi sladokusac koji se veseli svim slasticama koje su proizašle iz vaše kuhinje, nesumnjivo će uživati uz ovaj drveni set za igru!

Drveni keksići mogu se ukrasiti s ukupno 65 različitih dijelova koji izgledaju poput glazure. Kada budu gotovi, poslužite ih svojim gostima, i sačuvajte koji za Djeda Božićnjaka.

Kupi set za igru za 179,00 kuna

2. Drvene kocke - Džungla

Drvene kocke Džungla su didaktičke igračke odlične za razvoj fine motorike, za prepoznavanje oblika i boja, koordinaciju pokreta i razvoj apstraktnog mišljenja. One uče mališane i prepoznavanju prašumskih životinja te onoga što one vole jesti!

Kupi drvene kocke za 249,00 kuna

3. Doktorski set

Medo ili zeko su bolesni? Ovaj doktorski set u vintage stilu sadrži sve što bi vaši maleni doktori mogli trebati. 

Ovaj set dobio je Junior design nagradu i proglašen je najboljom „Slow toy“ igračkom 2014. godine i najboljom klasičnom igračkom 2016. godine.

Kupi doktorski set za 375,00 kuna

Najbolji pokloni za Božić za djecu od 7 do 12 godina

1. Karta svijeta s magnetima

Ova velika karta svijeta s magnetima na engleskom sigurno će oduševiti sve male istraživače koji ju nađu pod borom. Drvena karta je edukativnog karaktera i pomaže u učenju zemljopisa, a biti će i jako lijepa dekoracija u svakoj sobi.

Kupi kartu svijeta za 429,00 kuna

2. Noćna lampa/snježna kugla - Lila i Pupi

Uvedite u sobu svog mališana zimski spektakl i poklonite im ovu divnu snježnu kuglu koja je ujedno i noćna lampa! Ona će obasjavati sobu vašeg mališana različitim bojama koje će se izmjenjivati kako se kugla okreće, a kada utonu u san, kugla će se sama zaustaviti.

Ples malih pahulja i svjetlo koje se o njih odbija uspavat će vaše malene u tren oka.

Kupi snježnu kuglu za 329,00 kuna

3. Puzzle Životinje u šumi

Igra koja nikada neće dosaditi je slaganje puzzli! Ipak, ova slagalica nije tek obična slagalica, radi se o projektu Djecovih ilustratora koji su stvorili pravo malo umjetničko djelo i podijelili ga u komadiće!

Pred vašim je mališanima zadatak pomnog slaganja i pronalaženja mjesta za svaki od 100 dijelova kako bi na kraju dobili kompletnu sliku. Savršena je to prilika da im se pridružite i uz božićne kolačiće zajedno složite ovaj veseli šumski prizor.

Kupi puzzle za 109,00 kuna

 

Nadamo se da smo vam dali ideje kako biste pronašli savršeni božićni poklon za svoje mališane.

Ono što je ipak najvažnije, je da im poklonite za blagdane svoju ljubav, pažnju i vrijeme. Jer, u tome je i poanta blagdana i blagdanskog darivanja - da se družimo i u zajedništvu provodimo vrijeme kojeg nam često nedostaje.

Zato uživajte u blagdanima, a ako zatrebate pomoć ili savjet oko kupovine poklona za svog mališana, slobodno nam se javite.

Postavi nam pitanje