Datum objave: 10.12.2015

Blagdani su praktički pred vratima.

I jako im se veselimo.

Najželjnije ih sigurno iščekuju mališani, jer zna se da je to doba godine u kojem ih Djed Božićnjak obilazi i daruje željenim poklonima.

I vi naravno želite da se vašim najdražim klincima usta razvuku u širok osmijeh kada odmotaju poklon koji ste im stavili pod bor.

Ako nemate ideje za poklon za Božić - ne brinite, mi smo se malo potrudili i donosimo vam popis najboljih božićnih poklona za omiljene malce u vašem životu. 

Ono najbolje je da božićne poklone za djecu možete naručiti preko našeg web shopa i tako izbjeći gužvu u shopping centrima.

Osim toga, vaše božićne poklone ćemo i besplatno zamotati u cool besplatna poklon pakiranja. Vi trebate samo prilikom narudžbe odabrati jedan od tri papira za zamatanje.

Možete li zamisliti jednostavniju božićnu kupovinu poklona za djecu? Nismo ni mislili :) Pa krenimo.

Najbolji božićni pokloni za djecu od 0 do 3 godine

1. Mekane kocke farma

Mališane od godine dana do 3 godine pod borom bi mogle razveseliti mekane numerirane kocke farma.

Osim što su lijepe i zabavne, ove kocke će različitim materijalima, bojama i zvukovima probuditi kreativnost i znatiželju malih, pametnih glava.

Mekane kocke farma

Kupi kocke za 215,00 kuna

2. Priča za laku noć Zeko koji želi zaspati 

Inovativna priča za laku noć Zeko koji želi zaspati koristi se sofisticiranim psihološkim metodama koje sugestivno djeluju na dječju podsvijest i pomažu im da se opuste, brže zaspu i mirnije spavaju. Namijenjena je djeci od samog rođenja pa nadalje.

Priča za laku noć Zeko koji želi zaspati 
 

Kupi priču o Zeki za 79,00 kuna

3. Louise - glazbena noćna lampa

Ako tražite mekano društvo za vašu bebu tu je Louise jednorog. Ona će ih obasjati svojim nježnim svjetlom i odsvirati im pjesmicu za laku noć kako bi što sretnije utonuli u san

Kupi Louise za 315,00 kuna

Najbolji božićni pokloni za djecu od 3 do 6 godina

1. Društvena igra - trokuti sa životinjama

Društvena igra trokuti sa životinjama spada u didaktičke igračke i odlična za razvoj fine motorike, za prepoznavanje brojeva i boja, brojanje te koordinaciju pokreta, a uči mališane i što životinje vole jesti te kako izgledaju njihovi mladi. 

Društvena igra - trokuti sa životinjama

Kupi trokute za 105,00 kuna

2. Doktorski set

Medo ili zeko su bolesni? Ovaj doktorski set u vintage stilu sadrži sve što vaši maleni doktori mogu trebati. 

Ovaj set dobio je Junior design nagradu i proglašen je najboljom „Slow toy“ igračkom 2014. godine.


 

Kupi doktorski set za 375,00 kuna

3. Puzzle podvodni svijet

Puzzle Podvodni svijet još jedan su u nizu prekrasnih i edukativnih poklona iz našeg asortimana. Ove puzzle imaju 54 komada i dolaze u praktičnom, okruglom koferu za lako prenošenje i pospremanje.

Puzzle podvodni svijet
 

Kupi puzzle za 165,00 kuna

Najbolji pokloni za Božić za djecu od 7 do 12 godina

1. Drvena karta svijeta s magnetima

Ova velika karta svijeta s magnetima na engleskom, sigurno će oduševiti mališana koji ju nađe pod borom. Drvena karta je edukativna i pomaže u učenju zemljopisa, a biti će i jako lijepa dekoracija u svakoj sobi.

Drvena karta svijeta s magnetima

 

Kupi drvenu kartu za 429,00 kuna

2. Liz novčanik

Djevojčice često imaju razne sitnice koje treba staviti u novčanik. Zato će ih pod borom razveseliti veseli Liz novčanik kakav treba imati svaka prava mala dama.

Liz novčanik za male dame

Kupi Liz novčanik za 119,00 kuna

3. Društvena igra Potapanje brodova

Vaši mališani zabavljat će se s ovom klasičnom igrom koja postoji i u Janodovoj verziji. Društvena igra potapanje brodova dolazi s 20 brodova i 2 izbrisive olovke. Poklopac kutije je magnetiziran pa igrači na njih mogu slagati svoje brodove. Priprema, pozor, sad... da li imate nešto na G4?

Društvena igra Potapanje brodova

 

Kupi Potapanje brodova za 190,00 kuna

 

Nadamo se da smo pomogli i da ćete naći savršeni božićni poklon za svoje mališane.

Ono što je ipak najvažnije, je da im poklonite za blagdane vašu ljubav, pažnja i vrijeme. Jer u tome je i poanta blagdana i blagdanskog darivanja.

Da se družimo i zajedničko provodimo vrijeme kojeg nam često nedostaje.

Zato uživajte u blagdanima, a ako zatrebate pomoć ili savjet oko kupovine poklona za vašeg mališana, slobodno nam se javite.

Postavi nam pitanje