Početna Lafaboo blog 3 načina kako olakšati putovanje na more s bebom

3 načina kako olakšati putovanje na more s bebom

Srijeda, 03. kolovoz 2022.

Obavezna oprema za bebu na plaži uključuje šeširić, pelene za kupanje, kremu za sunčanje, bočicu s vodom, ručnik i druge važne dodatke. Osim navedenog, bitno je brinuti i o udobnosti putovanja tijekom vožnje na more s bebom i o svom priboru potrebnom za hranjenje i održavanje hrane i pića svježim. Želite pronaći najslađe dodatke potrebne za zabavno i bezbrižno ljeto s vašom bebom? Pročitajte naše savjete u nastavku.

Udobnije putovanje za bebu 

Jastučić koji se pretvara u toplu dekicu jednim potezom je ono što trebate kako bi vašoj bebi bilo udobno tijekom vožnje na more. Koliko je nježan, toliko je i presladak. 

Kako bi set bio potpun, tu je i zaštitni jastučić za sigurnosni pojas s likom tigra. Najbolje je što ima dvije strane - jednu koja hladi i jednu koja grije.

Vaši klinci su već malo porasli? Imamo rješenje i za djecu od dvije godine nadalje - dječji putni jastučić, također baršunasto mekan i jednostavno presladak! Vaše dijete će lakše utonuti u san, a ono najvažnije je da jastučić drži glavicu stabilnom.

Jastučić dekica,  putni jastučić, kao i zaštitni jastučić za sigurnosni pojas, dolaze u dvije varijante - s likom tigra i s likom zebre. Koju životnjicu ćete odabrati?

Putni jastuk za djecu

Najslađi pribor za hranu i piće za bebe 

Omiljenu hranu vaše bebe na plažu možete ponijeti u preslatkoj Fresk termo posudi koja obrok drži toplim šest sati, a hladnim osam sati. Radili domaće ili kupili kupovne kašice, možete ih pohraniti u ove sjajne posude u kojima će ostati tople ili hladne, po potrebi. Ova posuda olakšat će vam svako putovanje, a možete je ponijeti bilo gdje. Ježić, kit, maslačak ili žirafica, koji motiv vam je najdraži?

Za bebe koje su prešle s hranjenja na bočicu na hranjenje iz šalice, žirafa Sophie šalica je tako slatka, a tako praktična. Ima sustav koji sprječava kapanje, tako da ne morate brinuti o neredu. Beba će je lako držati za njene dvije, teksturirane drške. 

Za hladne sokiće, voće, sendviče i sve što treba vašoj obitelji kada zakruli u trbuhu te kada svi ožednite, tu je plava termo torba Marius. Kada vaša beba poraste, ova torba bit će praktična za ponijeti u školu ili na izlete! 

Termo torba Marius Lilliputiens

Ponesite omiljeni pribor vaše bebe sa sobom i ne morate brinuti da će lomljivi pribor završiti na podu u komadićima. Fresk ima preslatko posuđe od bambusa koje uključuje tanjure, čaše, termos boce i zdjelice.

Bacite oko i na silikonski set za jelo od brenda Sophie La Girafe i na presladak pribor za jelo. Pronađite sve što vam treba za hranjenje vaše bebe.

Ručnik za bebe od organskog pamuka i tetra pelene 

Tetra pelene su multifunkcionalan proizvod koji možete staviti ispod bebe u kolicima, možete brisati bebina usta kada slini, koristiti ih kao igračku za maženje i kao zaštitu stola prilikom presvlačenja bebe. Čak ih možete iskoristiti i kao dekicu s kojom će se beba ušuškati u slatke snove. 

Žirafa Sophie set od 4 tetra pelene

Kada okupate bebu nakon plaže, bit će joj vrlo ugodno ako ju umotate u mekani ručnik od organskog pamuka. Ima malu kapuljaču koja će olakšati sušenje bebine glavice.

Sada kada imate stvari potrebne da bi bebi bilo udobno tijekom i nakon puta na more te sav potreban pribor da hranu možete ponijeti gdje god išli, spremni ste za bezbrižno i zabavno ljeto!